Banca si scaun reglabil individual

Publicat: 05 Sep 2011 00:00

Banca este cel mai important obiect de mobilier dintr-o sala de clasa. Acomodand serii si generatii intregi de elevi, banca trebuie sa indepileasca o serie de conditii pentru a putea face fata cu brio provocarii de a imbunatati atmosfera de lucru.

O data intrati in lumea scolii, cei mici renunta la asezarea tipica din institutiile prescolare - mese cu locuri pentru 4, 6, 8 copii - si adopta sistemul bancilor. Acestea sunt utilizate din ce in ce mai putin pentru activitati artistice si din ce in ce mai mult pentru luat notite, rezolvat exercitii etc.

Pe masura ce se inainteaza in varsta, creste si numarul de materii si, implicit, volumul de caiete, manuale, culegeri si dictionare. Apar in ghiozdanul elevilor intrumente ascutite precum foarfecele pentru lucrul manual si compasul pentru geometrie.

Devine astfel evident faptul ca bancile au de indeplinit urmatoarele cerinte pentru a putea trece „testul”:
1.sa fie suficient de mari pentru a permite elevilor sa ia notite intr-o pozitie corecta
2.sa ofere suficient spatiu pentru depozitarea rechizitelor si instrumentelor scolare
3.sa reziste deteriorarilor (voluntare sau involuntare) la care pot fi expuse
Pentru a veni in intampinarea acestor cerinte, Eurodidactica va pune la dispozitie o serie de banci si scaune reglabile individuale

Bancile sunt produse din materiale de cea mai buna calitate si au dimensiuni optime pentru procesul de invatare.

Scaunele pot fi reglate in functie de structura anatomica si preferintele elevului, astfel incat ii sporesc acestuia gradul de confort.
Spatiul de depozitare, din plasa metalica, permite o buna observare de catre cadrele didactice a obiectelor depozitate - caracteristica utila in combaterea procesului de copiere.

Alte specificatii tehnice:
Structura: profile din otel, forma elipsoidala, imbinate prin sudura in mediu argon. Curbata la cald, vopsita electrostatic, montata in pardoseala cu sistem multipunct prin talpile din PVC.
Blat: placaj multistrat presat indestructibil, incapsulat cu plastic si format prin injectare vacumatica.
Polita/sertar: plasa metalica.
Culoare placaj multistrat: gri
Culoare structura: gri.
Dimensiuni: L (700 mm) x l (500 mm) x h ajustabila(620-790 mm).

Pentru achizitionarea acestui produs contactati Eurodidactica

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

A fost bacalaureatul din 2008 fraudat?

Teste Online

Test - Chimie Clasa a VIII-a

Daca te descurci sa il faci inseamna ca te stii cat de cat cu chimia.. adica nu sunteti paraleli :))

mai multe »