Banca de doua locuri
calendar_month 05 Sep 2011, 00:00
Decizia de achizitionare a mobilierului scolar este un pas important pentru orice institutie de invatamant. Pentru rezultate optime, trebuie sa avem in vedere o serie de factori deosebit de importanti, nerespectarea acestora putand duce la vicierea procesului de predare/invatare.

Pe primul loc se afla sanatatea si confortul copiilor. De aceea, alegerea mobilierului scolar se va face tinand cont de grupa/grupele de varsta ale elevilor, astfel incat dimensiunile mobilierului sa se potriveasca anatomiei acestora pentru a preintampina aparitia unor probleme de sanatate.

Deseori, ca o consecinta directa a neconcordantei intre dimensiunile corporale si dimensiunile mobilierului scolar apar diverse afectiuni ale coloanei vertebrale, agravate in timp de faptul ca elevii isi petrec mare parte din timpul orelor in aceeasi pozitie, impusa de forma si dimensiunile mobilierului.

Un alt factor de luat in calcul este calitatea produselor achizitonate. Acestea trebuie sa fie perfect finisate, astfel incat elevii sa nu fie supusi accidentelor tipice in sala de clasa - zgarieturi, lovituri, agatarea gainelor etc.

Mobilierul destinat celor mici trebuie sa fie in mod special usor de curatat si intretinut, dat fiind ca acestia sunt predispusi micilor neatentii (pete de cerneala, acuarele, produse alimentare etc.)

Este indicat ca mesele si bancile (scaunele) dedicate elevilor sa fie produse din materiale rezistente, pentru a face fata unei utilizari zilnice indelungate, de catre mai multe serii de elevi

Nu in ultimul rand, aspectul estetic constituie un factor de avut in vedere. Culorile vii vor fi destinate mai ales claselor primare, elevilor in anii de gimnaziu sau liceu avand nevoie de un decor sobru si aerisit, potrivit pentru un grad mai mare de concentrare in timpul procesului de asimilare a informatiilor predate.

Eurodidactica vin in intampinarea acestor nevoi si pune la dispozitie o gama larga de mobilier scolar, in culori, materiale, dimensiuni si modele care acopera nevoile elevilor de scoala primara si gimnaziala, precum si de liceu.

Banca de doua locuri poate fi folosita atat in scolile gimnaziale cat si in licee, avand tonuri neutre de gri si bej (fag). Se asigura o garantie de 3 ani de la data livrarii.

Alte specificatii tehnice:
Dimensiuni banca: L - 1300 mm; l - 550 mm; H - 800 mm; 20kg
Structura: profil din otel elicoidal, curbat la cald, sudura argonica si vopsit electrostatic
Blatul: placaj stratificat de 20mm, colturi rotunjite, incapsulat si format vacumatic
Talpi: cu protectie din plastic, reglabile cu fixare rigida
Polita/sertar: plasa metalica
Suprafata front: placaj melaminat, pentru utilizare intensiva
Nise pentru pixuri: din plastic, format vacumatic monolit
Culori pentru suprafete melaminate: fag
Culoare structura metalica: gri

Setul contine si 2 scaune insa pretul este pentru banca dubla.


Pentru achizitionarea acestui produs contactati Eurodidactica

Sondaj

Crezi ca profesorii examinatori sunt obiectivi in acordarea notei la proba orala a Bacalaureatului?