calificativ.ro  »  Resurse Profesori  »  Definitivat  »  Perlele profesorilor: Eminescu si Creanga mergeau la pustoaice, "Cogalniceanu a dat drumu la tigani din lesa"

Perlele profesorilor: Eminescu si Creanga mergeau la pustoaice, "Cogalniceanu a dat drumu la tigani din lesa"

calendar_month 19 Iul 2013, 00:00
Cei 241 de profesori din Timis care si-au dat definitivatul au reusit performanta de a-i uimi pe corectori cu perle mult mai grave decat cele ale elevilor care au dat bacalaureatul in acest judet.

Spre exemplu, printre dascalii care si-au dat examenul de definitivat se numara si unul care sustine ca "Eminescu si Creanga mergeau la pustoaice, dupa miere, erau iubitori de frumos prin satele Moldovei, unde se dezvoltau in mod absolut natural femei splendide, nestiutoare de carte".

Potrivit Exclusiv Timis, printre profesorii care au dat definitivatul la istorie se numara si un candidat extrem de revoltat pe politicienii romani, pe care ii considera net inferiori stramosilor care au condus tara.

"In istoria romanilor misuna specii taratoare de politicieni. Au impuscat, au jefuit si pe toti ia unit furaciunea. Dar niciunul nu a avut ce sa faca pentru tara, se rostogoleste in groapa Burebista de rusine...", a scris un profesor.

"Raurile si apele care isi desfasoara curgerea pe teritoriul Romaniei vin din subteran catre suprafata si au locuri bine stabilite prin care susura, numite bazine. Accea e matca lor...", a scris un profesor de geografie, in timp ce un alt dascal a scris ca "Mihail Cogalniceanu a dat drumu la tigani din lesa, ca parea la vremea aia o idee buna, nu ca azi. I-a zis si Alexandru Ioan Cuza: 'Ba, nu e bine'."

"Muntii Carpati se impart in mai multe bucati. Au ape si podisuri si tin pana unde incepe campia" sau "The poet was extremely (nu stiu cum se zice precoce) shy..." sunt alte doua dovezi ca profesorii care au dat definitivatul nu erau tocmai pregatiti.

Sursa: Ziare.com 
Sondaj
Consideri ca au avut loc fraude in timpul tezelor cu subiect unic pe semestrul II?