Absolventii Spiru Haret nu pot sustine Definitivatul
calendar_month 18 Aug 2010, 00:00
Dupa scandalul de la examenul de Titularizare unde absolventii Universitatii Spiru Haret nu au fost primiti in salile de examinare, acum a venit randul examenului de Definitivat sa fie in centrul atentiei.

Absolventii Siru Haret care au frecventat forma de invatamant la distanta (IDD), indiferent de specializare si de anul absolvirii nu vor fi primiti la examenul de Definitivat 2010.

Aceasta este decizia luata de Senatul Universitatii de Nord din Baia Mare care motiveaza hotararea printr-o nota transmisa de Ministerul Educatiei prin care precizeaza faptul ca pana la intrarea in legalitate a specializarilor, absolventii Spiru Haret nu pot sustine examene.

Astfel, un numar insemnat de profesori din Maramures si din judetele invecinate, care su sustinut inspectiile de specialitate pe parcursul anului scolar trecut s-au vazut in imposibilitatea de a sustine proba de examen.

Aceasta decizie loveste in cadrele didactice care doreau sa sustina examenele si demonstreaza inca o data debandada din sistemul educational din Romania.

Intra si pe Forum Calificativ si dezbate aceasta decizie a Ministerului Educatiei de a interzice absolventilor Spiru Haret sa sustina Definitivatul!

Vezi si:
DEFINITIVAT 2010

TITULARIZARE 2010

GRADE DIDACTICE

Sondaj

Tezele cu subiect unic vi se par o metoda eficienta de testare si evaluare a elevilor?