Rezistenta in timp si un design atragator cu bateriile sanitare Grohe
1/18
calendar_month 17 Dec 2015, 00:00
Cand vine vorba de modelele de baterii sanitare pe care sa le folosesti pentru a-ti accesoriza locuinta, pentru unii dintre noi primeaza aspectul in timp ce pentru pentru altii este mai importanta rezistenta in timp. Bateriile Grohe imbina perfect aceste doua atribute si multumesc chiar si pe cei mai pretentiosi dintre clienti.

Cu o simpla cautare in magazinul online BATERII-LUX.ro, de tipul accesorii baie, veti gasi o multime de produse din aceasta categorie - piese pentru lavoar sau seturi de sisteme pentru dus, baterii speciale pentru cada si multe altele.

Poti alege baterii in ton cu designul de interior, de la robinete clasice, cu forme rotunjite, pana la cele pentru decor ultra-modern cu monocomanda, in linii drepte. Orice tablou doresti sa creezi, bateriile Grohe vor fi accentul care va definitiva decorul.

In acelasi timp, bateriile Grohe sunt placate cu crom printr-o tehnologie avansata de galvanizare, astfel incat suprafata lor sa fie mereu stralucitoare. Materialul are protectie antipete si o rezistenta ridicata la zgarieturi. Aceeasi calitate deosebita o veti regasi si in produsele din categoria baterii bucatarie special concepute pentru a va oferi cat mai mult confort si usurinta la intrebuintare impreuna cu un design modern si inovator.