calificativ.ro  »  Resurse Parinti  »  Probleme in familie  »  Relatia de cuplu a parintilor

Relatia de cuplu a parintilor

calendar_month 05 Mai 2008, 00:00
Studiile arata ca doua dintre cele mai dificile perioade din cadrul unei casnicii sunt atunci cand copiii sunt nou-nascuti si cand sunt la varsta adolescentei.

"S-ar parea ca, mai mult ca oricand, nu cadem de acord in privinta copiilor" spunea un tata nefericit. Un alt parinte a adaugat: "S-ar parea ca intreaga noastra relatie se invarte acum in jurul adolescentilor: discutand despre problemele lor, incercand sa gasim solutii sau discutand despre propriile noastre sentimente ranite. De parea n-am mai fi altceva decat parinti!"

Ce poti face pentru a-ti cultiva relatia cu partenerul de viata?

Pentru inceput, poate v-ati putea da din nou o intalnire. Cautati ca in fiecare saptamana sa aveti un timp al vostru, in care sa va consolidati impreuna casnicia. Poate te intrebi cand mai poti avea o clipa libera cu toate activitatile copilului tau.

De ce nu incerci sa va intalniti in fiecare saptamana la pranz?

De asemenea, gandeste-te la un sfarsit de saptamana pe care sa il petreci doar cu partenerul de viata si in care sa va concentrati asupra casniciei voastre si sa uitati de copii pentru doua zile. Vei fi placut surprins de rezultatele benefice pe care astfel de activitati le pot avea asupra vietii tale de cuplu!


 
Sondaj
Ce parere aveti despre sarbatoarea Martisorului?