Femeia de azi si metodele de infrumusetare moderne

Publicat: 06 Apr 2016 00:00

Trebuie sa recunoastem ca de fiecare data cand vedem in jurul nostru o doamna cu o prezenta eleganta care degaja feminitate si putere, tandrete si hotarare fara sa vrem o admiram.

De cate ori nu ne a atras atentia o femeie care imbina intr un mod misterios feminitatea cu hotararea, seriozitatea sau cu inocenta? Femeie moderna este in acelasi timp o femeie in pas cu tehnologia, cu noile tendinte de coafura si machiaj, care stie sa umble pe un calculator la fel de bine cum stie sa conduca o masina, care poate sa aiba grija de buna crestere a celor mici si de educatia lor…este o femeie care stie sa aleaga ce este mai bun pentru cei dragi si familie, dar nu in ultimul rand pentru ea.

Dar dincolo de toate aceste aspecte ale vietii cotidiene de astazi, femeia moderna este cea care nu uita de ea insasi, nu uita ca a avea grija de ea este de asemenea foarte important si ca a arata mereu bine este esential pentru a avea o imagine pozitiva si plina de incredere in societate. Femeia moderna nu uita sa se rasfete alegand in acelasi timp produsele cele mai bune.

Ea mereu a gasit metode si solutii pentru nevoile sale. Mai ales ca o femeie care este in acelasi timp mama dedicata, sotie cat si femeie de cariera, nu are intotdeauna timpul necesar sa dedice si timp propriei persoane. Poate acest aspect i-a si inspirat si pe cei care au inventat diverse metode de a ne infrumuseta, fara sa ocupam cu acest aspect foarte mult timp pretios. De la produse cosmetice, de styling si de machiaj, la ondulatoare si placi de indreptat parul, pana la kiturile de epilat cu ceara, toate acestea au aparut pentru a face viata femeii mai usoara si mai frumoasa.Creatorii acestora au stiut ca aceste instrumente, de altfel foarte utile, vor fi foarte apreciate de sexul feminin, mai ales ca aranjatul podoabei capilare sau epilarea este o operatiune care s-a practicat din cele mai vechi timpuri prin diverse metode.Intr-o perioada in care timpul liber este un lux pentru femeia si mama moderna, aceste instrumente sunt extreme de pretioase putand fi folosite cu incredere si usurinta si acasa.

In plus, prin folosirea lor la domiciliu se exclud riscurile unei igiene defectuoase care pot exista in orice salon.

De exemplu, un kit de epilat cu ceara ofera tot ce este nevoie pentru o epilare reusita si igienica atat intr-un salon de cosmetica,cat si acasa. In plus, in conceperea acestor kit-uri s-a tinut cont de faptul ca exista nevoi individuale si tipuri de piele diferite. Astfel, aceste kit-uri ofera posibilitatea selectarii produselor adaptate in functie de necesitatile fiecarei persoane. In prezent epilarea cu ceara traditionala ramane metoda preferata de majoritatea femeilor datorita avantajelor sale. In primul rand se efectueaza intr un timp relativ scurt.

Firul de par este smuls din radacina ceea ce face ca in timp sa se subtieze si sa apara abia dupa o perioada de 2-3 saptamana. Ce este cert este ca anumite elemente de modernitate au fost inspirate de nevoile femeii de astazi, tocmai pentru a o ajuta sa si mentina feminitatea si sa fie mereu atragatoare si ingrijita. Profitati de tot ceea ce va poate aduce un plus de feminitate – increderea in fortele proprii si succesul in ceea ce intreprindeti nu va ezita sa apara.

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Credeti ca bacalaureatul din 2009 va fi inconjurat de tot atatea probleme ca cel din 2008?

Teste Online

Test - Istorie - Geto-Dacii

Acest test este alcatuit din materia de clasa a VIII-a. Este cat se poate de simplu...

mai multe »