Copiii neascultatori, pedepsiti prin...masaj

Publicat: 04 Nov 2008 00:00

S-a dus vremea cand copiii erau pedepsiti prin corectii ceva mai dureroase, cel putin in Marea Britanie, unde pustii ceva mai agresivi vor primi, de acum incolo, masaj in loc de palme.

Britanicii considera ca, in secolul XIX, cand violenta nu mai este raspunsul la orice, isi pot educa copiii si altfel decat prin metodele traditionale: prin masajul capului si al picioarele, care controleaza comportamentul neadecvat si calmeaza sentimentele agresive.

Totodata, masajul imbunatateste capacitatea de concentrare si respectul de sine si amelioreaza anxietatea si stresul, informeaza The Telegraph.
Proiectul, initiat de compania Bud-Umbrella si sprijinit de consiliul local Lambeth din sudul Londrei, va fi pus in aplicare in 74 de scoli din Marea Britanie incepand de anul viitor.

Cu toate ca inca nu s-a demonstrat eficacitatea tratamentului prin masaj, profesionistii in reflexiologie au primit 90.000 de lire sterline pentru implementarea proiectului.

Sursa: Ziare.com

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

A fost examenul de bacalaureat 2009 fraudat?

Teste Online

Teza cu subiect unic la geografie pentru clasa a VIII-a

Teza cu subiect unic la geografie pentru clasa a VIII-a.

mai multe »