calificativ.ro  »  Resurse Parinti  »  Dezvoltarea copilului  »  Sfantu - Gheorghe: Cursuri suspendate din cauza gripei porcine

Sfantu - Gheorghe: Cursuri suspendate din cauza gripei porcine

calendar_month 07 Dec 2009, 00:00
Cursurile de la Liceul Teoretic Szekely Miko din Sfantu-Gheorghe sunt suspendate, pe o perioada de 7 zile, deoarece s-au depistat noi cazuri de gripa porcina, dupa cele semnalate in urma cu o saptamana.

Astfel, in acest moment din informatiile prezentate pe site-ul Ministerului Sanatatii reiese faptul ca la sfarsitul acestei saptamani au fost inregistrate 6 noi cazuri de gripa porcina (gripa noua).

Cursurile la o clasa de la Liceul Szekely Miko din Sfantu-Gheorghe au fost suspendate si saptamana trecuta timp de 7 zile din cauza depistarii a doi elevi infectati cu gripa porcina, prezentand forme usoare a virusului AH1N1. Clasa cu pricina a fost inchisa si dezinfectata.

Tot saptamana trecuta a inceput si campania de vaccinare impotriva gripei noi in judetul Covasna. Prima transa de vaccin va fi intrebuintata in prima faza pentru personalul medical, medicii de familie, apoi copiilor de peste 16 ani.

Vezi si:
Gripa porcina - simptome si tratament
Vaccinarea copiilor contra gripei porcine se va fac cu acordul parintilor
Vaccinul impotriva gripei porcine: Intrebari si raspunsuri
Gripa porcina - Tot ce trebuie sa stii


 
Sondaj
Cum e noul tau orar?