Faimoasele vitamine LazyTown au ajuns in Romania!

Publicat: 11 Mar 2014 00:00

Pentru fiecare mamica sanatatea copilului ei este o prioritate. Cand cel mic este sanatos, se observa acest lucru in energia si veselia lui, in obrajii imbujorati si rasetele jucause ce umplu casa. De aceea, fiecare mamica grijulie isi protejeaza puiul cat mai bine printr-o alimentatie sanatoasa, completata de  vitaminele necesare pentru o dezvoltare armonioasa.

De multe ori, insa, cel mic este greu de convins sa ia vitamine, face nazuri si este mofturos, tocmai de aceea o gama de produse inspirata de desenele animate preferate - care il aduce mai aproape de lumea personajelor lui preferate - este solutia la aceasta problema delicata. 

In sfarsit, mamicile pot rasufla usurate, noua gama de vitamine pentru copii a brandului LazyTown ii va face pe cei mici sa ceara din proprie initiativa portia zilnica de distractie si sanatate.

Saga Sanatate SRL aduce pe piata din Romania gama de vitamine pentru copii a brandului LazyTown - Oraselul Lenes. Marca LazyTown apartine faimoasei companii Turner Broadcasting System, Inc., care detine, printre altele, celebrele posturi de televiziune Boomerang si Cartoon Network.

Oraselul Lenes este un brand recunoscut la nivel mondial care incurajeaza copiii sa fie activi prin intermediul unui tip de divertisment amuzant, cu un mesaj eficient despre importanta unui stil de viata sanatos.    

Gama de vitamine LazyTown este formata din patru produse special dezvoltate pentru copii, toate intr-un format masticabil, cu gust delicios, natural, extras din fructe.
 
- LazyTown  Kids` Vitamin C
- LazyTown  Kids` Vitamin D3
- LazyTown  Kids` Multivitamin
- LazyTown  Kids` CalciuMagnesiumZinc

Produsele sunt disponibile in farmaciile, plafarele si magazinele naturiste din intreaga tara, din luna martie 2014.

Saga Sanatate SRL, partener unic in Romania al marcii LazyTown Vitamine este, de asemenea, unic distribuitor al produselor LYSI Islanda.

Pentru comenzi si informatii suplimentare, ii puteti contacta pe reprezentantii Saga Sanatate: 

Daniela Draghicescu, Sales Manager - 0722 810 692/ office@sagasanatate.ro  si

Corina Tirlea, Marketing Manager - 0728 227 005/ marketing@sagasanatate.ro
www.lazytownvitamine.ro, www.oraselulenes.ro.                                                 
Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Cum iti petreci vacanta intersemestriala?

Teste Online

Cel mai tare test

Daca l-ai trecut esti destept!

mai multe »