calificativ.ro  »  Resurse Parinti  »  Dezvoltarea copilului  »  Elevii Constanteni nu au voie in zonele aglomerate din cauza gripei porcine

Elevii Constanteni nu au voie in zonele aglomerate din cauza gripei porcine

calendar_month 30 Nov 2009, 00:00
Vineri, 27 noiembrie 2009, Claudiu-Iorga Palaz, prefectul judetului Constanta, a transmis o atentionare catre toate primariile din judet prin care se limiteaza orice activitate care implica deplasarea elevilor in locatii supraaglomerate din afara unitatilor de invatamant de teama gripei porcine.

De asemenea, se limiteaza organizarea sau participarea la schimburi de experiente scolare, precum si efectuarea de vizite de studiu in si din tarile in care se inregistreaza epidemii extinse de gripa A/H1N1, scrie Ziua de Constanta.

Decizia a fost luata pe baza recomandarilor comune ale Ministerului Sanatatii si ca urmare a evolutiei pe plan national a epidemiei de gripa cu virusul A/H1N1 si a cresterii alarmante a numarului de imbolnaviri, in special in randul elevilor si studentilor.

De asemenea, prefectura a solicitat autoritatilor publice locale sa sprijine campania de vaccinare a elevilor de peste 16 ani si a studentilor impotriva gripei A/H1N1.

Sursa: ziare.com 
Sondaj
Cum iti petreci vacanta intersemestriala?