Educatia copilului

Publicat: 16 Mai 2014 00:00

Copilul tau este intr-o continua dezvoltare – la scoala si acasa.

Asta inseamna ca tu ai cel mai important rol in incurajarea si sustinerea copilului. Uneori trebuie sa-ti ajuti copilul in rezolvarea anumitor probleme.

In timpul scolii copilul este curios, exploreaza, experimenteaza si pune tot felul de intrebari.

Ajuta copilul sa invete

Unii copii invata mai repede vizualizand lectia, altii cintind.Daca ii acorzi copilului mai multe oportunitati de invatare, poate lucra mai usor si retine mai bine.

Copiii mai mari si adolescentii au si ei nevoie de sprijinul parintilor si incurajare pentru a invata, dar in moduri diferite. Poti incuraja copilul impartasindu-i  experintele tale din adolescenta si incercand sa intelegi problemele cu care se confrunta adolescentii din ziua de azi.

Tinerii au nevoie de sustinere si incurajare pentru a merge mai departe.

Avand o relatie cat mai buna cu copilul, este una din cele mai bune cai in suportul educatiei.

Tema pentru acasa are multe beneficii, chiar daca copilul tau nu considera asta. In primii ani de scoala, temele ii ajuta pe copii sa invete sa-si organizeze timpul si sa-si dezvolte abilitatile organizatorice.

 Mai tarziu, temele au beneficii academice clare – cercetarile arata ca exista o stransa legatura intre teme si realizari, in special in invatamantul secundar.

Citeste si:
Ajuta-ti copilul sa creasca puternic si sanatos
Opreste televizorul cand mancati!


Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Esti virgin/a?

Teste Online

Test geografia europei cls a 6-a

Un test la geografie despre capitale vecini

mai multe »