calificativ.ro  »  Resurse Parinti  »  Dezvoltarea copilului  »  Edu SUPORT - educatie pentru copii

Edu SUPORT - educatie pentru copii

calendar_month 10 Mar 2015, 00:00
Asociatia Create Yourself lanseaza proiectul Edu SUPORT, care are loc in perioada 2 martie - 10 iunie 2015, la cantina sociala Filaret. Edu SUPORT este finantat de Fondul Mega Image pentru Comunitate, gestionat de Fundatia Comunitara Bucuresti.

Proiectul isi propune dezvoltarea unui centru educational in cadrul cantinei sociale Filaret, in colaborare cu Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, pentru 30 de copiii benefiari ai cantinelor sociale si copii din scolile din zona. Peste 15 voluntari sunt implicati in implementarea proiectului si vor ajuta la buna lui desfasurare.

Copiii vor primi suport la materiile scolare (limba romana, limba engleza si matematica) si vor participa la ateliere creative tinute de voluntari (curs de pictura, de dans si reciclare creativa). Totodata, vor fi organizate evenimente dedicate comunitatii locale, dar si intalniri in care invitati speciali care locuiesc in zona Filaret vor povesti copiilor despre experienta lor profesionala si ii vor motiva sa-si urmeze visele. Scopul acestor actiuni este de a crea un mediu de socializare si conectare intre copii si comunitatea locala.

┬źNe-am propus sa transformam cantina sociala intr-un mod inedit: intr-un loc in care copii si voluntari pot invata unii de la altii si pot impartasi experiente de viata┬╗, a declarat Cristina Simionescu, manager de proiect.
 
Sondaj
Considerati ca olimpiadele scolare sunt o buna modalitate de motivare a elevilor cu performante?