calificativ.ro  »  Resurse Parinti  »  Dezvoltarea copilului  »  Doua noi modele de pantofi sport, compara si alege!

Doua noi modele de pantofi sport, compara si alege!

calendar_month 22 Oct 2015, 00:00
Vrei sa te relaxezi in aer liber, la sala de fitness sau sa-ti modelezi corpul la aerobic? Adidasii Nike Trainer & Nike Pegasus sunt ideali pentru astfel de activitati. Pentru ca este importanta miscarea si chiar si in zilele mai racoroase, o iesire in parc face bine atat pentru plamani,cat si pentru muschi. Adidasii Nike Trainer & Nike Pegasus au fost create cu scopul de a te simti cat mai confortabil in ei si cat mai stabil.

Nike este un producator care alege atent materialele cu care confectioneaza incaltamintea, folosind tehnologii de ultima generatie si design atragator.
Modelul Nike Trainer reprezinta un adidas pentru antrenament, de unde si denumirea modelului stabilita pentru acest model. Adidasul este flexibil si rapid. Cu alte cuvinte, materialul permite miscarile flexibile ale piciorului, pastrand in acelasi timp stabilitatea acestuia pe sol. Acest model de incaltaminte sport este purtat si folosit de jucatori profesionisti, dar si de persoanele care vor sa alerge in conditii sigure sau sa desfasoare orice alta activitate ce presupune efort fizic.

Nike Pegasus este un adidas dedicat activitatii de alergat. Este rapid, ofera o amortizare receptiva si un suport usor ce contribuie la o alergare cat mai rapida. De altfel, acesta a fost creat dintr-o plasa care lasa piciorul sa respire, ceea ce este destul de important, mai ales atunci cand alergi. Ca si modelul prezentat mai sus, fixeaza piciorul, dar ii ofera in acelasi timp confort.
Diferenta dintre cele doua modele de adidasi Nike Trainer & Nike Pegasus consta in faptul ca primul model mentionat este pentru antrenament in sala de sport, iar cel de-al doilea pentru alergat. Este de mentionat si faptul ca ambele perechi se pot folosi in oricare din ambele situatii.
Pentru a te convinge de caracteristicile celor doua modele, este de preferat sa le probezi pe ambele in magazine, inainte de a cumpara sau comanda vreunul.

Sursa imagine: https://en.wikipedia.org/wiki/File:AirmaxBWJPG.jpg


 
Sondaj
Credeti ca protestele profesorilor vor avea avea succes?