Cum inviti pe cineva in oras?

Publicat: 05 Mai 2014 00:00

S-a intamplat sa vrei sa inviti pe cineva in oras si sa nu stii cum s-o faci? Iar atunci cand iti iei inima in dinti si iesiti in oras, se intampla sa fiti amandoi tacuti.

Multi spun ca baietii trebuie sa invite fetele, dar in ziua de azi se mai intampla si invers.
Cum inviti pe cineva in oras?

Fii tu insuti! Desi suna ca un cliseu, probabil este unul din cele mai importante lucruri de retinut. Daca o persoana nu este interesata de tine asa cum esti, atunci nu este potrivita pentru tine.

Vino cu ceva ce i-ar placea sa faci cu el sau ea! Apoi fa o invitatie la film sau la cina. Cui nu-i place o masa buna sau un film?

Planifica o intalnire in grup! Aceasta este o idee buna, daca nu va simtiti confortabil cu cineva. Puteti avea cativa prieteni cu care sa iesiti, in caz ca aveti un moment de blocaj si sa nu intervina un moment de monotonie.

Nu fi timid! Fii curajos in a face prima miscare. Fie ca esti fata sau baiat, increderea reprezinta cheia, si de cele mai multe ori pare sexy.

Fiti intai prieteni apoi mergeti mai departe! Este mai usor sa ai o relatie cu o persoana cu care ai trecut printr-o relatie de prietenie.

Poti da inapoi daca esti respins! Cu totii avem gusturi diferite, si daca o persoana considera ca nu esti potrivit pentru ea sau el, asta nu inseamna ca este ceva in neregula cu tine. Asta inseamna ca nu esti potrivit pentru acea persoana si poti fi alaturi de o persoana care crede in tine. Exista intotdeauna cineva.

Odata ce ai invitat pe cineva in oras, te vei simti usurat ca ai facut-o. Aminteste-ti ca tot ce mai ai de facut este sa te distrezi si sa fii tu insuti.

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Pentru a evita raspandirea gripei porcine, considerati ca scolile ar trebui inchise?

Teste Online

Materiale lemnoase

Sa recunoasca specii de rasinoase si de foioase.Sa cunoasca proprietatile lemnului

mai multe »