Cum inviti pe cineva in oras?
calendar_month 05 Mai 2014, 00:00
S-a intamplat sa vrei sa inviti pe cineva in oras si sa nu stii cum s-o faci? Iar atunci cand iti iei inima in dinti si iesiti in oras, se intampla sa fiti amandoi tacuti.

Multi spun ca baietii trebuie sa invite fetele, dar in ziua de azi se mai intampla si invers.
Cum inviti pe cineva in oras?

Fii tu insuti! Desi suna ca un cliseu, probabil este unul din cele mai importante lucruri de retinut. Daca o persoana nu este interesata de tine asa cum esti, atunci nu este potrivita pentru tine.

Vino cu ceva ce i-ar placea sa faci cu el sau ea! Apoi fa o invitatie la film sau la cina. Cui nu-i place o masa buna sau un film?

Planifica o intalnire in grup! Aceasta este o idee buna, daca nu va simtiti confortabil cu cineva. Puteti avea cativa prieteni cu care sa iesiti, in caz ca aveti un moment de blocaj si sa nu intervina un moment de monotonie.

Nu fi timid! Fii curajos in a face prima miscare. Fie ca esti fata sau baiat, increderea reprezinta cheia, si de cele mai multe ori pare sexy.

Fiti intai prieteni apoi mergeti mai departe! Este mai usor sa ai o relatie cu o persoana cu care ai trecut printr-o relatie de prietenie.

Poti da inapoi daca esti respins! Cu totii avem gusturi diferite, si daca o persoana considera ca nu esti potrivit pentru ea sau el, asta nu inseamna ca este ceva in neregula cu tine. Asta inseamna ca nu esti potrivit pentru acea persoana si poti fi alaturi de o persoana care crede in tine. Exista intotdeauna cineva.

Odata ce ai invitat pe cineva in oras, te vei simti usurat ca ai facut-o. Aminteste-ti ca tot ce mai ai de facut este sa te distrezi si sa fii tu insuti.