calificativ.ro  »  Resurse Parinti  »  Dezvoltarea copilului  »  Campania mondiala de testare gratuita a auzului

Campania mondiala de testare gratuita a auzului

calendar_month 10 Aug 2009, 00:00
Campania mondiala de testare gratuita a auzului (15 august-15 noiembrie 2009)
Ca urmare a demararii pe plan mondial a campaniei de testare gratuita a auzului, Hear the World, a venit randul Romaniei, reprezentata de compania Audionova, sa participe la acest proiect prin centrele sale de testare a auzului din toata tara.

Compania Audionova investeste in acest proiect pentru a oferi populatiei din Romania posibilitatea testarii gratuite pe toata durata derularii acestuia.

Testarea este gratuita atat pentru adulti cat si pentru copii, incepand cu varsta de 3 luni. Testarile se realizeaza cu aparatura de ultima generatie si personal specializat.

Evenimentul se bucura de sprijinul unor mari personalitati din lumea muzicii: Rod Steward, Placido Domingo, Brian Adams, Annie Lenox, Laura Paussini, Amy Winehouse, Bobby McFerrin, Diane Krueger, ce au ales sa fie ambasadori ai initiativei Hear the World. (www.hear-the-world.com)

Rod Steward care a ales sa fie voluntar pentru a indeamna oamenii sa vorbeasca despre problema pierderii auzului a transmis mesajul: Nu va rusinati, auzul este prea important pentru a fi ignorant.

In Romania costurile legate de aceasta campanie sunt suportate integral de Audionova Centre de aparate auditive.

Claudia Radu
Tel: 021/ 211 11 10
Mobil: 0729 209 099
claudia.radu@audionova.ro
claudia.radu@audionova.ro 
Sondaj
Anul asta ai cumparat martisoare colegelor de clasa?