calificativ.ro  »  Resurse Parinti  »  Copilul si banii  »  BURSELE ASCENDENT - BURSE SCOLARE PENTRU A CULTIVA SPIRITELE CELOR CARE DORESC SA AJUTE

BURSELE ASCENDENT - BURSE SCOLARE PENTRU A CULTIVA SPIRITELE CELOR CARE DORESC SA AJUTE

calendar_month 12 Nov 2008, 00:00
Incepand cu luna octombrie 2008, Asociatia ASCENDENT sprijina cu burse scolare elevi de scoala generala sau liceu din localitatea 1 Decembrie - judetul Ilfov care au rezultate scolare foarte bune (medii generale peste 9) dar care au o situatie sociala precara.Specific acestui proiect este faptul ca toti elevii bursieri se vor implica saptamanal in activitati de voluntariat in beneficiul altor copii din localitatea 1 Decembrie.

Prin acest proiect urmarim ca elevii bursieri sa devina modele pentru ceilalti copii dar si sa promovam voluntariatul in randul tinerilor. Activitatile de voluntariat ale elevilor bursieri vor fi realizate in cadrul Asociatiei ASCENDENT si vor consta in acordarea de sprijin scolar pentru copii cu rezultate slabe la invatatura, organizarea de actiuni de educatie ecologica si realizarea de actiuni caritabile destinate altor copii proveniti din familii aflate in dificultate sociala.Bursele vor fi acordate pe toata perioada anului scolar 2008-2009 si vor insuma peste 15000 RON, fiind finantate de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei si de Asociatia ASCENDENT.

Pentru ca sa beneficieze de acest proiect cat mai multi copii, atat in calitate de bursieri cat si in calitate de beneficiari ai activitatilor de voluntariat, Asociatia ASCENDENT invita firmele/ persoanele care doresc sa ne sprijine financiar, precum si pe studentii interesati sa se implice ca voluntari, sa ne contacteze la e-mail: ascendentmc@yahoo.com sau la tel. 0723.245642. Informatii despre Asociatia ASCENDENT si proiectele sale pot fi obtinute accesand site-ul organizatiei.


 
Sondaj
Vi se pare corecta admiterea la liceu pe baza tezelor cu subiect unic?