calificativ.ro  »  Resurse Parinti  »  Copilul la scoala  »  Rechizite la moda - cele mai tari rechizite scolare

Rechizite la moda - cele mai tari rechizite scolare

calendar_month 27 Aug 2008, 00:00
Inceperea noului an scolar inseamna pentru elevi cea mai potrivita ocazie de a-si convinge parintii ca este necesara o imbogatire a garderobei dar si inlocuirea vechilor rechizite, uzate si iesite din tendintele modei.

O oferta bogata de rechizite scolare ii asteapta pe cei mici si parintii acestora in orice hipermarket, intrucat aceste magazine au intuit nevoile inceputului de scoala si si-au adaptat corespunzator oferta.

O lista minima de rechizite pentru scoala necesare ar cuprinde: un ghizodan, un penar, pixuri si creioane, o ascutitoare, rigle, un compas, acuarele, pensule si desigur, multe caiete pentru toate materiile de anul acesta!

Daca insa vrei ca micul tau scolar sa iasa in evidenta in randul colegilor sai de clasa, nu vei ezita sa-i cumperi si agenda sa proprie in care sa tina evidenta temelor si lucrarilor de control, cosul de gunoi cu Piratii din Caraibe sau Barbie sau globul pamantesc cu iluminare electrica. Va trebui sa iei in considerare desigur si gumele de sters cu Winny the Pooh, suportul de creioane, ascutitoarea electrica sau lutul de modelat. Cat despre caiete, tine cont ca anul acesta se poarta Harry Potter si Tottaly Spies, dar si caietele pe care sunt afisate imagini cu masini scumpe sau imagini din lumea de vis a papusilor pentru fete.

Oricare ar fi preferintele elevilor, oferta de rechizite scolare este indestulatoare. Luna septembrie aduce cu sine, ca intotdeauna, emotia inceperii, regasirii pentru elevi si in acelasi timp emotia cumparaturii de rechizite pentru parinti!

Vezi si: 
Sondaj
Credeti ca noul guvern va sustine mai mult invatamantul?