calificativ.ro  »  Resurse Parinti  »  Copilul la scoala  »  Ghiozdane trendy

Ghiozdane trendy

calendar_month 27 Aug 2008, 00:00
Poate cea mai importanta rechizita pentru inceputul anului este cea in care vor sta restul rechizitelor: ghiozdanul. Un ghiozdan aspectuos este admirat si ravnit de colegii de clasa, care te vor privi cu alti ochi in urma achizitiei facute.

Magazinele sunt insa pline de ghiozdane de toate felurile, iar in mijlocul acestei abundente ramai debusolat: un ghiozdan mare sau unul mai micut? Unul rosu, unul negru sau unul albastru? Un ghiozdan cu loc pentru mp3 player sau cel mai nou si cool ghiozdan adidas? Ramane la alegerea ta!

Oricare ar fi preferintele tale, vei fi nevoit sa scoti din banii tai (sau ai parintilor, dupa caz) minim 15 - 20 de lei. Fii pregatit insa,deoarece de multe ori raportul calitate-pret este graitor, iar pentru un ghiozdan mai pretentios poti ajunge sa platesti chiar 200 - 300 de lei! Spre exemplu, pentru doar jumatate din aceasta suma iti poti achizitiona un ghiozdan disney de fetita, ilustrat cu personajele tale favorite de desene animate.

In cautarea ta pentru ghiozdanul perfect, trebuie sa tii cont ca sunt la moda bandulierele si gentile de umar; cu toate acestea sfatul medicului este sa optezi pentru tipul clasic de ghiozdan care este mai putin solicitant pentru coloana ta vertebrala!

Acum ca stii la ce sa te astepti, iti uram mult succes in cautarea ta pentru ghiozdanul (sau ghiozdanele) perfecte!

Vezi si: 
Sondaj
Crezi ca greva profesorilor va afecta tezele nationale?