calificativ.ro  »  Resurse Parinti  »  Copilul la scoala  »  Gadgeturi pentru elevi - aparatura la moda in scoli

Gadgeturi pentru elevi - aparatura la moda in scoli

calendar_month 17 Sep 2008, 00:00
Cel mai cool gadget e la doar un pas de tine! Cand vine vorba de moda, trebuie sa tii cont ca in lumea elevilor, electronicele sunt cele mai importante rechizite scolare. De la ceasuri cu calculator si agende electronice la telefoane mobile, mp3 si mp4 playere sau chiar pda-uri si laptop-uri, noile jucarii si-au facut loc in viata celor mici care stiu foarte bine ca nu poti sa fii cool fara un cool gadget!
Telefoane mobile. In ziua de azi, telefoanele mobile nu mai sunt de mult un lux accesibil doar oamenilor importanti de afaceri; nu de putine ori se intampla sa vezi cum un pusti de gimnaziu trece pe langa tine cu un impresionant model de telefon mobil la ureche, discutand despre cele mai recente modalitati de a fi trendy. In conditiile in care telefonul respectiv poate fi achizitionat la un pret simbolic impreuna cu un abonament, acest lucru n-ar trebui sa ne surprinda. E util sa-ti poti verifica copilul de la distanta, asa ca de ce nu i-ai face si lui un abonament, ieftin si cu ceva minute incluse pentru discutiile cu prietenii sai? Mai mult, in materie de preturi telefoane mobile pot fi cumparate fara abonament si la sume de sub 300 RON, astfel incat premiul pentru note mari si purtarea cuviincioasa nu ar trebui sa se lase mult timp asteptat!
Mp3 player, Mp4 player. De la mp3 la mp4 diferenta este mica, dar semnificativa. Pe un mp4 player poti urmari videoclipuri si poze, pe langa clasica functie de la mp3 player si anume de a asculta oriunde, oricand muzica ta favorita. Iar cum preturile pentru aceste gadgeturi se afla in zona 150 - 200 RON, intrebarea ramane numai daca vei mai astepta sarbatorile de iarna sau vei alege un mp3 sau mp4 player chiar acum!
Pda. Un pda este o jucarie mai scumpa si pretentioasa, pentru copii mai mari. Desi relativ nou intrate pe piata romaneasca, pda-urile au reusit sa impresioneze prin aspect, functionalitate si... public tinta select! Preturi pda? Sa spunem doar ca ai putea sa-ti cumperi un sistem desktop destul de performant de banii din care iti achizitionezi un pda. Scump, intr-adevar, insa premiantii de nota 10 merita ce e mai bun in materie de gadget-uri!


 
Sondaj
Ti-ai dori ca scoala unde inveti sa aiba un post radio propriu?