calificativ.ro  »  Resurse Parinti  »  Copilul la scoala  »  Clasa pregatitoare - S-au afisat listele cu elevii inscrisi

Clasa pregatitoare - S-au afisat listele cu elevii inscrisi

calendar_month 30 Apr 2013, 00:00
Listele cu elevii admisi la clasa pregatitoare au fost afisate. Parintii care nu au reusit sa isi inscrie copiii in aceasta prima etapa, o pot face in cea de a doua, care se desfasoara in perioada 8-17 mai.

Din cele 4.720 de scoli la care s-a organizat clasa pregatitoare, la 422 scoli s-au ocupat toate locurile, iar la 4.298 de scoli au ramas locuri libere.

Cele mai cautate scoli au fost cele din Bucuresti, 19 institutii din capitala avand concurenta de cel mult doi pe loc. Ministerul Educatiei a realizat un clasament cu unitatile de invatamant in functie de solicitarile la inscrierea in clasa pregatitoare. A rezultat ca cele mai cautate sunt: Liceul Teoretic "Dante Aligheri" din Bucuresti (sector 3) si Scoala generala nr. 195, tot din Bucuresti, sectorul 3.

Pe urmatorul loc se afla Colegiul National "Fratii Buzesti" din Craiova, urmat de Scoala Gimnaziala "George Calinescu" (Iasi), respectiv Scoala Gimnaziala "Otilia Cazimir" (Iasi) 
Sondaj
Considerati ca noua metodologie de bacalaureat - Bac 2009 este: