calificativ.ro  »  Resurse Parinti  »  Copilul acasa  »  Vrei putina liniste: Trimite copilul in vacanta!

Vrei putina liniste: Trimite copilul in vacanta!

calendar_month 11 Iun 2010, 00:00
Vacanta mare bate la usa iar copilul tau este in al noualea cer. Dupa un an greu, plin de evenimente si framantari, asa cum a fost cel care tocmai se incheie trebuie sa-l ajuti sa se relaxeze pentru a se recupera si a fi in forma.

Trebuie sa stii ca daca sta degeaba si trece vacanta de vara fara ca el sa intreprinda nimic, cu siguranta nu se va simti mai energic si dupa vacanta s-ar putea sa fie si mai obosit.

Aici intervii tu si preiei initiativa daca observi ca el nu are niciun plan pentru vacanta de vara.

Arata-i beneficiile pe care le poate obtine daca imbina utilul cu placutul. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca e bine sa-si planifice timpul si pentru distractie dar si pentru citit, nu neaparat pentru scoala, ci pentru cultura lui generala. Reprezinta un mare castig pentru el! Isi va da seama de acest lucru mai tarziu, daca acum nu constientizeaza.

Propune-i sa mearga in tabara, acolo va fi cu mai multi copii si se va simti in largul lui si cel mai important pentru el este faptul ca va socializa.

Ar mai fi o posibilitate si anume sa-l trimiti la bunici. I-ar prinde bine aerul curat si relaxarea, asta sigur daca bunicii stau la tara.

Optiuni exista, important este sa te hotarasti macar la una din posibilitatile enumerate mai sus.

O vara frumoasa, o vacanta de neuitat copilului tau si un concediu relaxant!


 
Sondaj
Esti de acord ca tezele unice sa fie scoase incepand cu anul 2010?