calificativ.ro  »  Resurse Parinti  »  Copilul acasa  »  Pastele departe de casa

Pastele departe de casa

calendar_month 01 Apr 2009, 00:00
Scenariul e acelasi in fiecare an. Nu stii daca tu si familia ta sa porniti intr-o aventura de neuitat sau, conform traditiei de ani, sa petreceti impreuna cu toata familia sfanta sarbatoare a Invierii Domnului.

Pastele poate fi o ocazie foarte buna pentru a evada spre taramuri necunoscute. Va detasati de rutina zilnica si impreuna descoperiti orizonturi noi. Daca luati in calcul o destinatie din tara, cu siguranta va veti putea bucura de bucatele traditionale si veti putea ciocni oua rosii.

In sfarsit, scapati de povara spalatului vaselor. Dupa o petrecere monstru si dupa plecarea tuturor invitatilor, in urma ramane doar un morman de vase. In speranta ca anul acesta aceasta spaima va disparea, luatio pauza. Cu siguranta cei mici vor fi incantati de aceasta decizie si vor fi nerabdatori de a descoperi locuri noi.

Daca va indreptati spre destinatii exotice, poti afla mai multe despre traditiile si obiceiurile locale. Nu doar ca te vei bucura de privelisti minunate, dar va fi si o lectie de Cultura si Civilizatie pentru cei mici, si nu numai.

Vezi si:
Argumente pentru a petrece Pastele acasa
Unde merge de Pasti?


 
Sondaj
Care credeti ca este principala problema a sistemului educational romanesc?