Moduri creative de a folosi macaroanele
calendar_month 05 Mar 2009, 00:00
De obicei, macaroanele se folosesc strict in bucatarie, la gatit, si trebuie sa recunosti ca gustul cele cu sos de rosii este de necontestat. Insa, in acelasi timp, admite ca exista momente in care ideile de petrecere a timpului liber lipsesc cu desavarsire.

Iti propunem o alternativa demna de incercat cel putin o data: foloseste macaroane de diferite marimi, culori si forme pentru a da nastere unor adevarate opere de arta.

Ai nevoie de:
1. lipici ultrarezistent
2. tempera
3. cateva pensule
4. macaroane de diferite forme, marimi si culori
5. un tub de vopsea spray

I. Loc de depozitare al creioanelor
Nu iti ajunge spatiul pe care il ai pentru depozitarea creioanelor si pixurilor? Foloseste o cutie de lapte de marime medie pentru a crea cel mai original loc in care sa-ti tii creioanele. Lipeste macaroanele cu un lipici ultrarezistent, asteapta pana se usuca foarte bine, dupa care coloreaza-le dupa bunul plac.

II. Felicitari si postere personalizate
Pe o coala de hartie mai groasa lipeste macaroanele astfel incat sa obtii forme interesante sau, de ce nu, mesaje haioase destinate celor dragi. Daca vrei, poti completa felicitarile pe care ai lipit macaroane si cu desene facute de mana. Cu siguranta iti vei dovedi simtul artistic foarte dezvoltat !

III. Coliere unicat
Daca vrei sa fii in pas cu moda, nu ezita sa incerci coliere din macaroane. Nu iti trebuie decat un snur mai rezistent, si multa rabdare. Insira macaroanele pe snur, apoi coloreaza-le dupa bunul plac. Rezultatul va fi unul formidabil!

Vezi si:
Mini - Prajitura: Gata in 5 minute!
Kirigami - Reinventarea artei Origami

Sondaj

Esti multumit de mediile tale de la sfarsitul semestrului I?