calificativ.ro  »  Resurse Parinti  »  Copilul acasa  »  Etamina si tainele ei ascunse

Etamina si tainele ei ascunse

calendar_month 23 Feb 2009, 00:00
Cine ar fi crezut ca etamina ar putea fi punctul de plecare pentru stimularea, exersarea sau chiar descoperirea neasteptata a simtului artistic ascuns in interiorul celor mici? Si daca nu al lor talent nedescoperit, bucuria voastra sigur - reconstituirea partiala a orelor de lucru manual, sau chiar amintirea bunicii care se ocupa de aplicatiile deosebite de pe perne, perdele sau chiar prosoape de bucatarie pot fi din nou teme de actualitate.

Daca ati hotarat sa personalizati o fata de perna, supravegheaza-l pentru inceput pe cel mic cand manuieste etamina si acul in care ai prins in prealabil un fir colorat de ata sau lana. Explica-i procedeul foarte asemanator cusutului, si ai rabdare pana "prinde" miscarea corecta. Exista multe tipuri si culori de etamina, iar alegerea se face intotdeauna dupa criterii personale.

Modelul poate fi conceput pe loc sau, in cazul in care va aflati intr-o crunta pana de inspiratie, va puteti ghida dupa carti de specialitate, puteti cauta pe internet si chiar folosi personajele din basme drept sabloane. Cei mici vor fi mai mult decat incantati.

Un avantaj pentru etamina constituie pretul foarte mic, partea de creativitate fiind cea solicitata la maximum. Astfel, va puteti bucura de o dupa-amiaza linistita, in acelasi timp dand celui mic posibilitatea de a se afirma!


 
Sondaj
Esti de acord ca tezele unice sa fie scoase incepand cu anul 2010?