calificativ.ro  »  Resurse Parinti  »  Copilul acasa  »  Argumente pentru a petrece Pastele acasa

Argumente pentru a petrece Pastele acasa

calendar_month 01 Apr 2009, 00:00
Pastele se apropie si inca nu te-ai hotarat daca sa petreceti acasa, in familie, sau sa porniti spre aventura unui loc indepartat? Mai jos gasesti o lista intreaga de argumente in favoarea petrecerii celei mai mari sarbatori crestine acasa, alaturi de restul familiei.

De fiecare data, bucuria de Paste este aceeasi. Toata familia se aduna la aceeasi masa, se ciocnesc oua si se cinsteste cum se cuvinte sarbatoarea Invierii Domnului. Scapati de povara impachetatului, de problemele neprevazute care isi pot face aparitia intr-un loc nou, departe de casa si va bucurati de reintalnirea cu intreaga familie.

In cazul in care esti gazda, iti pot etala fara probleme talentele gastronomice. Cozonacul, pasca si maiestria cu care ati decorat oualele nu vor fi ignorate. Veti primi toata aprecierea familiei, spre mandria rudelor venite in vizita.

Nu depindeti de un program fix. Puteti participa la slujba celebrata chiar in cadrul parohiei la care mergi regulat, iar programul din ziua de Paste il ganditi impreuna.

Vezi si:
Unde merge de Pasti?

Decorarea oualelor de Paste

Retete de Paste - Cozonac in forma de trandafiri


 
Sondaj
Credeti ca profesorii poarta vina pentru starea precara a invatamantului?