calificativ.ro  »  Resurse Parinti  »  Copilul acasa  »  5 motive pentru o vacanta de ski in familie

5 motive pentru o vacanta de ski in familie

calendar_month 16 Dec 2008, 00:00
Avantajul principal al unei vacante de ski este faptul ca va veti petrece timpul in aer liber, facand miscare. In afara acestui avantaj, vacantele la ski ofera si alte beneficii pentru intreaga familie.

1. Vacanta la ski: distractie pentru toti
Pe masura ce copiii cresc, parintilor le este din ce in ce mai greu sa reuneasca familie pentru activitati de care sa se bucure membrii de toate varstele. De snowboard si ski se bucura insa toti, indiferent de varsta.

2. Program pentru pitici
In statiunile de ski exista si program pentru cei mai mici. Instructori care sa ii initieze in tainele skiatului, crese, spatii de joaca special amenajate, partii de saniute etc.

3. Vacanta de ski – pret de familie
Cele mai multe agentii ofera pachete avantajoase pentru familie. Puteti beneficia chiar de oferte promotionale special concepute pentru copii sau pentru familii.

4. Este usor!
Cu echipamentele disponibile acum, oricine, poate invata sa schieze. Adolescentii pot alege chiar sa ia lectii de snowboard: este mai greu la inceput, insa exista destui instructori si pentru acest sport.

5. Si daca toate astea nu te-au impresionat…
Poate vei fii tentat de alte activitati pe care le ai la dispozitie in statiunile de ski: oameni de zapada, batai cu bulgari, sanius. Toate iti vor oferii o vacanta de exceptia alturi de familie.


 
Sondaj
Cum iti vei petrece vacanta de iarna?