calificativ.ro  »  Resurse Elevi  »  Lifestyle  »  Ultimele zile de inscrieri pentru o primavara internationala!

Ultimele zile de inscrieri pentru o primavara internationala!

calendar_month 16 Ian 2013, 00:00
Esti elev in clasa a IX-a sau a X-a? Vrei sa inveti altfel decat o faci la scoala si sa te descoperi pe tine in acelasi timp? Vrei sa iti faci prieteni din diferitele tari ale lumii, din Mexic, Japonia, India, Franta sau Brazilia? Daca raspunsul tau este Da, atunci participa in perioada 3 februarie - 13 martie la proiectul GROW!

Ce este GROW?

Cel mai popular proiect de educatie non- formala, organizat de Scoala de Valori in
parteneriat cu AIESEC care se desfasoara pe parcursul celor 4 ani de liceu, cu scopul de a oferi tinerilor pe toata perioada liceului un continut educational complementar activitatii lor scolare.

De ce GROW e diferit?

• Internationalismul – programul este sustinut in limba engleza de studenti internationali veniti in Romania prin organizatia AIESEC
• Abordarea pe termen lung
• Continutul educational imbunatatit continuu
• Acoperirea nationala - proiectul se desfasoara in cele mai mari 14 orase din Romania (Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Sibiu, Suceava, Targu-Mures, Timisoara, Arad).

Ce voi invata in GROW?

Timp de 6 saptamani sub forma a 10 ateliere de lucru liceenii vor explora teme precum abilitati de comunicare, alimentatie sanatoasa, ecologie, autocunoastere, vor invata cum sa dea feeddback constructiv, sa lucreze in echipa, cum sa infrunte potentiale situatii de discriminare si ce inseamna cetatenia europeana.

Aceste sesiuni sunt construite pentru a raspune nevoilor specifice acestei grupe de varsta si pentru a-i ajuta pe liceeni sa isi dezvolte aptitudini utile indiferent de calea aleasa dupa finalizarea studiilor si o atitudine care ii va sprijini in atingerea obiectivelor personale.

Cum ma pot inscrie la GROW?

Completand pana la data de 23 ianuarie 2013 formularul de aplicare disponibil pe site-ul proiectului la adresa http://www.growedu.ro/apply. Ne gasiti si pe Facebook la https://www.facebook.com/growedu.ro

Pana acum, in program, au participat 5699 de elevi din 180 de licee, pregatiti de 246 studenti internationali.
 
Sondaj
Credeti ca in sesiunea speciala a tezelor unice se dau subiecte mai usoare?