Tu ce muzeu din Romania ai vrea sa vezi?
calendar_month 25 Sep 2012, 00:00
"Sunt obiect de muzeu, caut vizitator" este o campanie de promovare a muzeelor din tara noastra, prima de acest fel, initiata de Reteaua Nationala a Muzeelor din Romania (RNMR) si sustinuta de cotidianul Romania libera.

Pe parcursul a 58 de zile, cu exceptia celor de sambata si duminica, incepand cu data de 3 septembrie, in cotidianul Romania libera, pe prima pagina, este prezentat cate un obiect din muzeele implicate in campanie.

Scopul campaniei este acela de a stimula interesul cititorilor de a vizita muzeele detinatoare ale artefactelor prezentate. Pentru ca persoanele sa fie interesate sa ajunga la muzeu, informatiile din pagina ziarului, cu privire la capodopera, vor fi picante, mai putin cunoscute sau chiar amuzante.

Miercuri, 26 septembrie 2012, este randul Muzeului National de Arta al Romaniei sa apara pe prima pagina a cotidianului Romania libera. A fost aleasa pentru a fi prezentata in ziar, lucrarea din Galeria de Arta Europeana - Logodna Fecioarei, pictata de spaniolul El Greco.

Toti cei care vor merge la Muzeul National de Arta al Romaniei cu prima pagina a ziarului Romania libera din data de 26 septembrie, unde este prezentata lucrarea lui El Greco, vor primi o reducere de 50% din pretul biletului de intrare, in perioada 26-30 septembrie, la oricare din galeriile si expozitiile muzeului.


Sondaj

Sunteti de acord ca directorii scolari sa fie numiti in functie de primar?