Tu ce muzeu din Romania ai vrea sa vezi?

Publicat: 25 Sep 2012 00:00

"Sunt obiect de muzeu, caut vizitator" este o campanie de promovare a muzeelor din tara noastra, prima de acest fel, initiata de Reteaua Nationala a Muzeelor din Romania (RNMR) si sustinuta de cotidianul Romania libera.

Pe parcursul a 58 de zile, cu exceptia celor de sambata si duminica, incepand cu data de 3 septembrie, in cotidianul Romania libera, pe prima pagina, este prezentat cate un obiect din muzeele implicate in campanie.

Scopul campaniei este acela de a stimula interesul cititorilor de a vizita muzeele detinatoare ale artefactelor prezentate. Pentru ca persoanele sa fie interesate sa ajunga la muzeu, informatiile din pagina ziarului, cu privire la capodopera, vor fi picante, mai putin cunoscute sau chiar amuzante.

Miercuri, 26 septembrie 2012, este randul Muzeului National de Arta al Romaniei sa apara pe prima pagina a cotidianului Romania libera. A fost aleasa pentru a fi prezentata in ziar, lucrarea din Galeria de Arta Europeana - Logodna Fecioarei, pictata de spaniolul El Greco.

Toti cei care vor merge la Muzeul National de Arta al Romaniei cu prima pagina a ziarului Romania libera din data de 26 septembrie, unde este prezentata lucrarea lui El Greco, vor primi o reducere de 50% din pretul biletului de intrare, in perioada 26-30 septembrie, la oricare din galeriile si expozitiile muzeului.

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Care credeti ca este principala problema a sistemului educational romanesc?

Teste Online

Test de evaluare - Africa

Test de evaluare Africa

mai multe »