calificativ.ro  »  Resurse Elevi  »  Lifestyle  »  Green Bee te invita la Eco Heroes Festival, primul festival eco dedicat copiilor

Green Bee te invita la Eco Heroes Festival, primul festival eco dedicat copiilor

calendar_month 06 Iun 2013, 00:00
Green Bee, proiect dezvoltat de Asociatia Green Revolution, impreuna cu partenerii nostri Dorna si Mega Image, sambata, 8 iunie, dau startul la distractie, la Eco Heroes Festival, in Parcul Tineretului (zona Rozariu), incepand cu ora 10.00, in cadrul primului festival eco pentru copii.

Evenimentul este cu acces gratuit, iar invitatii de onoare ai Capitanului Raxo sunt copiii si parintii acestora. Pe parcursul celor 7 ore, copiii vor fi rasfatati cu o adevarata sarbatoare a copilariei: alteliere creative, concerte, targ handmade, muzica si dans, jocuri-concursuri, experimente distractive si multe premii surpriza.

Distractia se imbina cu jocurile si activitatile interactive, iar copiii vor primi informatii esentiale despre atmosfera, aer, ecologie, poluare, apa, hrana, reciclare. Nu va lipsi festivitatea de premiere pentru "Scoala Eco Green Bee", competitie in care s-au inscris 15 scoli din Bucuresti si Ilfov si care isi vor prezenta proiectele ecologice derulate in perioada 2012 – 2013.

“Ne bucuram sa anuntam ca, alaturi de partenerii nostri, Mega Image si Asociatia Green Revolution, am construit un proiect solid - Green Bee, care, in cele 7 luni de proiect, a adunat peste 17.000 de copii, care au spus “Da” ecologiei si s-au inregistrat in proiect. Astfel, am reusit sa schimbam atitudinea copiilor fata de mediul inconjurator, incurajandu-i pe copii sa se comporte responsabil inca din primii ani de viata”, a declarat Andreea Dragan, Marketing Activation Manager Dorna & Poiana Negri, Coca-Cola Romania.

"Ecologia este o componenta importanta a strategiei de sustenabilitate adoptata de compania Mega Image. Suntem fericiti sa fim parte a acestui proiect, care imbina jocul cu stiinta si informatiile despre protejarea mediului. Proiectul Green Bee sprijina programele eductionale si de protectie a mediului, pe care compania Mega Image le dezvolta si ne dorim sa atragem in continuare cat mai multi copii in proiect", a declarat Raluca Alexandrescu, Marketing Manager Mega Image.

"Pornind de la ideea ca joaca este, in primul rand, invatare, Eco Heroes Festival le ofera celor mici posibilitatea de a dobandi cunostinte despre ecologie si de a-si dezvolta deprinderi responsabile fata de mediul inconjurator intr-o maniera atractiva si interesanta, prin intermediul unor ateliere creative, jocuri si concursuri interactive", a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

Eco Heroes Festival va oferi:
  • Ateliere creative
  • Targ de obiecte handmade
  • Expozitie de proiecte (macheta nava, costumul astronautului)
  • Festivitatea de premiere
  • Ziua portilor deschise pentru parinti
Proiectul Green Bee se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6-14 ani, iar in cele 7 luni de proiect, peste 17.000 de copii au spus “Da” ecologiei si s-au inregistrat in proiect. In 2013, continua cu noi lectii de ecologie, un site interactiv pentru copii, parinti si cadrele didactice si alte competitii interesante. Obiectivul Green Bee este acela de a schimba atitudinea fata de mediu, prin incurajarea gesturilor eco inca din copilarie.
 
Sondaj
Cum vi s-au parut subiectele de la teza la limba romana?