calificativ.ro  »  Resurse Elevi  »  Lifestyle  »  Concertul Boem Club ￯Scoala de Muzica￯ a reunit peste 100 de interpreti

Concertul Boem Club ￯Scoala de Muzica￯ a reunit peste 100 de interpreti

calendar_month 26 Iun 2013, 00:00
Sambata, 22 iunie, la Teatrul Act a avut loc cel de-al saselea concert marca Boem Club, intitulat Scoala de Muzica. Evenimentul a cuprins 5 mini-concerte si a reunit aproximativ 100 de cursanti Boem Club, copii, adolescenti si adulti, care au incantat auditoriul format din circa 400 de persoane cu piese la pian, chitara, vioara, violoncel sau canto.

Interpretii care au cantat au varste cuprinse intre 3 ani si 50 de ani, intrucat Boem Club ofera lectii de muzica pentru orice varsta si orice nivel. Experienta muzicala a cursantilor pleaca de la cateva luni si ajunge, in cazul unora dintre ei, la cativa ani, insa toti au in comun pasiunea si dragostea pentru muzica.

Primul mini-concert a oferit spectatorilor posibilitatea de a asculta piese interpretate la pian, vioara si violoncel, al doilea mini-concert a fost unul de pian, al treilea de chitara, iar ultimele doua mini-concerte au fost de canto – copii si adulti. Fiecare dintre concerte s-a inchieat cu un cocktail, unde interpretilor li s-au acordat trofee si diplome, iar invitatii acestora au avut posibilitatea sa schimbe impresii despre concerte si sa discute despre piesele interpretate.

Programul concertelor a cuprins, in afara momentelor solo, momente de muzica de camera, duete pentru vioara si pian, pentru doua chitare, voce si chitara, piese de pian la patru maini, iar ritmurile au variat de la muzica clasica, la blues, rock, latino, dance, R & B. Profesorii Boem Club au oferit si ei demonstratii ale talentului si profesionalismului lor, delectand auditoriul cu piese la vioara, pian, chitara sau cu vocea.

„Concertul „Scoala de Muzica” a avut un real succes, datorita profesionalismului celor implicati atat in partea muzicala, cat si in cea administrativa a concertului. Interpretii au dat dovada de multa stapanire de sine, avand emotii constructive, care i-au ajutat sa cante la adevarata lor valoare si sa dea tot ce aveau mai bun; in ceea ce priveste partea organizatorica, multumesc membrilor echipei Boem Club care s-au implicat in organizare pana la cele mai mici detalii, facand astfel posibila o desfasurare si o succesiune a concertelor, practic, fara cusur. Ne bucuram ca de la concert la concert si de la an la an, muzica se face mai mult auzita, tot mai multi cursanti si profesori alaturandu-se echipei Boem Club, intr-o activitate muzicala ampla, atractiva si invaluitoare, care apropie muzica de oameni, transformandu-i din simpli ascultatori, in adevarati interpreti.” Claudia ATANASOAE, Director de Dezvoltare, Scoala de Muzica Boem Club

Partenerii concertului „Scoala de Muzica” au fost: Tymbark, Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria, Tudor Personal Taylor, Kawai, Floraria Roses Art, Teatrul Odeon, Teatrul Ion Creanga, Libraria Bastilia, Cabinet Avocat Antoniu Dumitrascu.

Evenimentul s-a bucurat, de asemenea, de sustinerea a numerosi parteneri media: Radio Romania Muzical, Amos News, Evenimentul Zilei, Curierul National, Observatorul Cultural, Metropotam.ro, Sapte Seri, Calificativ.ro, Orasulm.eu, Good Agency, Ziarul Metropolis, Revista Arhitext, Artline.ro, Suntparinte.ro, SfatulParintilor.ro.

Concertul „Scoala de Muzica” face parte din Campania „Iesi la un cantec?”, desfasurata in prezent de Boem Club. Campania „Iesi la un cantec?” urmareste atragerea cat mai multor persoane dornice sa invete sa cante la un instrument sau cu vocea impreuna cu prietenii, colegii, fratii, in cadrul lectiilor de muzica de grup Boem Club.Prin organizarea periodica de concerte, auditii, concursuri, Boem Club doreste sa sustina si sa promoveze muzica si talentul muzical la orice varsta, sub moto-ul „Lectii de muzica pentru toate varstele! Niciodata nu e prea tarziu sau prea devreme!”.

Intre 25 iunie-15 septembrie, Boem Club va derula programul Scolii de Vara, program in care fiecare participant poate efectua minim 1 luna de lectii de muzica, intr-un program de 2 lectii pe saptamana, fie ca este vorba despre lectii individuale sau lectii de grup, la pian, vioara, chitara, violoncel sau canto; pentru cei cu varsta peste 2 ani exista cursurile de educatie muzicala, dedicate prescolarilor, pe grupe de varsta, 2-3 ani, sau 4-5 ani. Pentru Scoala de Vara Boem Club, inscrierile se pot face oricand, de luni pana duminica, intre orele 9-21.

Boem Club este cea mai mare scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete sa cante, indiferent de varsta sau nivel de pregatire muzicala. In prezent, Scoala de Muzica Boem Club are doua sedii, in doua zone importante ale Capitalei (zona Piata Alba-Iulia – Piata Muncii si zona Razoare).

Din 1 august 2013, Boem Club va deschide cel de-al treilea sediu, in Dorobanti.

Echipa Boem Club este tanara, formata din aproximativ 20 profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.

Scoala de Muzica Boem Club ofera lectii de muzica intr-un cadru placut si avand un program generos, de luni pana duminica intre 09:00 – 21:00, inscrierile putand fi facute oricand pe parcursul anului la numarul de telefon 0760 689 422 sau la office@boemclub.ro. 
Sondaj
Credeti ca inspectiile scolare reprezinta o evaluare corecta a activitatii didactice?