calificativ.ro  »  Resurse Elevi  »  Lifestyle  »  Ce sa alegi dintre modelele speciale de adidasi Puma Future Cat si Puma Bmw ?

Ce sa alegi dintre modelele speciale de adidasi Puma Future Cat si Puma Bmw ?

calendar_month 07 Oct 2015, 00:00
Cand vorbesti de incaltamintea sport, cu siguranta te gandesti la o pereche de adidasi foarte comozi si simpli. In ziua de azi, brand-urile ies pe piata cu tot felul de modele, culori si design atragator. In randurile ce vor urma vom prezenta adidasii Puma Future Cat vs. Puma Bmw.

Binecunoscuta companie producatoare de articole sportive, Puma, a lansat doua modele de adidasi speciali pentru condusul la volanul unei masini. Indiferent de modelul masinii, acesti adidasi au fost conceputi special pentru a ajuta conducatorul autovehiculului sa conduca confortabil. Cu totii stim ca la drum lung picioarele noastre obosesc si atunci este recomandat sa ne alegem incaltamintea potrivita. Prezentam doua modele ce reprezinta doua masini diferite: Ferrari vs BMW.

Modelele de adidasi sunt personalizate fiecare cu logo-ul celor doua companii, pe langa logo-ul brand-ului Puma. Ambele logo-uri, Ferrari si BMW se regasesc in ultima parte a adidasului. Incaltamintea este realizata din piele autentica la exterior si material sintetic la interior. Cele doua modele de incaltaminte au fost create special dupa forma piciorului, intrucat acestea reprezinta adidasi pentru condus. Adidasii pentru condus Puma Future Cat vs. Puma Bmw au fost executati astfel incat sa se muleze pe piciorul conducatorului auto deoarece acesta trebuie sa simta pedalele cat mai bine.

Adidasii Puma Future Cat au talpa de cauciuc, tocul usor rotunjit, sunt aerisiti si destul de ingusti. Insa dupa cateva purtari se vor lasa si se vor adapta la forma piciorului. Cantaresc aproximativ 278 de grame. Adidasii Puma Bmw au de asemenea talpa de cauciuc si toc rotunjit, avand aceasi greutate ca si ceilalti.

In principiu Puma Future Cat vs. Puma Bmw se axeaza mai mult pe cele doua logo-uri care le diferentiaza in mare si pe culorile disponibile, intrucat acestea au fost realizate cu acelasi scop, insa publicul se imparte intre consumatorii celor doi producatori de automobile.
 
Sondaj
Care din probleme sistemului de invatamant vi se pare cea mai importanta?