Ce sa alegi dintre modelele speciale de adidasi Puma Future Cat si Puma Bmw ?

Publicat: 07 Oct 2015 00:00

Cand vorbesti de incaltamintea sport, cu siguranta te gandesti la o pereche de adidasi foarte comozi si simpli. In ziua de azi, brand-urile ies pe piata cu tot felul de modele, culori si design atragator. In randurile ce vor urma vom prezenta adidasii Puma Future Cat vs. Puma Bmw.

Binecunoscuta companie producatoare de articole sportive, Puma, a lansat doua modele de adidasi speciali pentru condusul la volanul unei masini. Indiferent de modelul masinii, acesti adidasi au fost conceputi special pentru a ajuta conducatorul autovehiculului sa conduca confortabil. Cu totii stim ca la drum lung picioarele noastre obosesc si atunci este recomandat sa ne alegem incaltamintea potrivita. Prezentam doua modele ce reprezinta doua masini diferite: Ferrari vs BMW.

Modelele de adidasi sunt personalizate fiecare cu logo-ul celor doua companii, pe langa logo-ul brand-ului Puma. Ambele logo-uri, Ferrari si BMW se regasesc in ultima parte a adidasului. Incaltamintea este realizata din piele autentica la exterior si material sintetic la interior. Cele doua modele de incaltaminte au fost create special dupa forma piciorului, intrucat acestea reprezinta adidasi pentru condus. Adidasii pentru condus Puma Future Cat vs. Puma Bmw au fost executati astfel incat sa se muleze pe piciorul conducatorului auto deoarece acesta trebuie sa simta pedalele cat mai bine.

Adidasii Puma Future Cat au talpa de cauciuc, tocul usor rotunjit, sunt aerisiti si destul de ingusti. Insa dupa cateva purtari se vor lasa si se vor adapta la forma piciorului. Cantaresc aproximativ 278 de grame. Adidasii Puma Bmw au de asemenea talpa de cauciuc si toc rotunjit, avand aceasi greutate ca si ceilalti.

In principiu Puma Future Cat vs. Puma Bmw se axeaza mai mult pe cele doua logo-uri care le diferentiaza in mare si pe culorile disponibile, intrucat acestea au fost realizate cu acelasi scop, insa publicul se imparte intre consumatorii celor doi producatori de automobile.


Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Ce va doriti de la noul an?

Teste Online

Test matematica de Clasa a V-a

Un test de matematica pentru clasa a V a , intrebari de geometrie.

mai multe »