calificativ.ro  »  Resurse Elevi  »  Lifestyle  »  Au inceput inscrierile pentru cursurile de antrenament intelectual si dezvoltare personala oferite de Centrul Amadeus IQ

Au inceput inscrierile pentru cursurile de antrenament intelectual si dezvoltare personala oferite de Centrul Amadeus IQ

calendar_month 12 Feb 2013, 00:00
Centrul Amadeus IQ pentru psihodiagnoza si dezvoltare personala a copiilor supradotati deruleaza programe de cunoastere (screening) al potentialului intelectual, al copiilor incepand cu varsta de 3 ani, pentru a realiza o corelatie corecta, naturala , intre acest aspect si posibilitatile de dezvoltare socio-emotionala a copiilor.

Asadar, tratam educatia ca un tot unitar in ceea ce priveste dezvoltarea cognitiva si cea socio-emotionala si va propunem module de dezvoltare, atat din perspectiva inteligentei cognitive, cat si a celei emotionale.

Astfel, cursurile noastre pun accent pe dezvoltarea aptitudinilor intelectuale (acele aptitudini prin care se manifestă la un nivel ridicat procese ca memorarea, gandirea, imaginarea, limbajul, intuitia) si a abilitatilor socio-emotionale.

Modalitatea prin care se deruleaza activitatile noastre este jocul sub diverse aspecte si cu diverse grade de dificultate, metoda proiectelor, teatrul, pantomima, dansul.

Cursurile noastre se vor derula incepand cu luna martie 2013 in Bucuresti (de luni pana vineri inclusiv, intre orele 16-17 si 17-18 si sambata, intre orele 10-15 ).

Inscrierile se vor face pe adresa sanda@amadeusiq.ro sau telefonic la numarul 0771.602.487. Cursurile sunt precedate de o sesiune de testare (iq screening) prin care vom realiza un profil al fiecarui copil cu privire la potentialul sau intelectual.

Cursurile noastre se deruleaza pe grupe de varsta si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 16 ani. Pretul unui modul este de 150 Ron pe luna. Mai multe detalii aflati aici. 
Sondaj
Ce materie ai prefera sa scoata ministerul din programa?