calificativ.ro  »  Resurse Elevi  »  Fun  »  Ziua a doua la Festivalul de teatru tanar "Ideo Ideis!"

Ziua a doua la Festivalul de teatru tanar "Ideo Ideis!"

calendar_month 22 Aug 2014, 00:00
Cea de-a doua zi a festivalului, 19 august, a inceput cu binecunoscutele ateliere de teatru tanar, atelierele de maiestrie (coregrafie/ dramaturgie/ muzica & ritm/ scenografie/ educatie vizuala) si evenimente pentru comunitate (spectacole de clovni pentru cei mici, ateliere ART & PLAY pentru copiii si parintii din Alexandria, spectacolele trupelor de elevi din Alexandria) si a continuat seara, la Casa de Cultura, cu spectacolul "Fata din curcubeu", un one-woman show construit de Lia Bugnar pentru Tania Popa.

Pe scena de la Conciato, inaugurata in 2013 din dorinta de a oferi comunitatii din Alexandria un spatiu in care sa poata sa vina la spectacole de teatru profesionist si pe parcursul anului, s-a jucat Agressive Mediocrity, un debate performance de Catinca Draganescu despre nevoia de implicare in educatia tinerelor generatii.

In acelasi timp, parcarea Consiliului Judetean Teleorman a gazduit proiectia "With Mum", adusa in Alexandria de catre Caravana TIFF.

"Seara povestitorilor", evenimentul care a incheiar cea de-a doua zi de festival, a prilejuit intalnirea fericita dintre participanti si Andi Moisescu, cel care, la finalul interventiei sale, a marturisit ca i-ar fi placut sa fi inventat el acest festival.

In seara de miercuri, 20 august, s-au vizionat "O noapte furtunoasa" si "SC IMPRO SRL" (21:00 - 22:15, Conciato), filmul "Bucuresti, unde esti?" si a avut loc intalnirea cu alpinistul Horia Colibasanu (22:30 - 23:15, Casa de Cultura).

Sursa foto: sanatate.bzi.ro 
Sondaj
Aveti incredere in taberele pentru copii la mare?