calificativ.ro  »  Resurse Elevi  »  Fun  »  Teatrul de Arta Bucuresti prezinta ￯Emigreisan drim￯, spectacol in premiera

Teatrul de Arta Bucuresti prezinta ￯Emigreisan drim￯, spectacol in premiera

calendar_month 27 Mar 2012, 00:00
Teatrul de Arta Bucuresti va invita la premiera spectacolului ”Emigreisan drim” pe 3 si 4 aprilie 2012, in club La Scena de la ora 20.

”Emigreisen drim” este un nou spectacol marca Teatrul de Arta Bucuresti, care va fi gazduit in premiera in club La Scena, un spectacol despre oameni care vor sa traiasca si nu doar sa supravietuiasca.

Fericirea este acolo unde-ti sunt prietenii si daca prietenii merg cu tine peste tot, viata devine un carusel in care nu mai conteaza decat aventura. Trei prieteni pleaca in calatoria vietii lor sa perfecteze un contract via Romania – Anglia. Nu ii asteapta decat calatorii cu vaporul, cu trenul, sarituri din vapor, sarituri din tren, inot, alergari, autostop, deghizari si din nou toate de la capat.

Teatrul de Arta pescuieste in apele tulburi ale crizei actuale cu undite artistice si cauta raspunsuri la intrebari fundamentale, aruncand o momeala: DE CE?

Povestea unor aventurieri romani intr-o comedie despre aici si acum – afara-i mai bine – o comedie romanesca despre granitele fericirii.

Regia: Bogdan Husanu

Text dupa ”Tot ce se da” de Ioan Peter

Distributie: Ion Bechet, George Constantinescu, Marin Grigore, Bogdan Husanu

Pret bilet: 25 lei/ 20 lei reducere pentru studenti/elevi
Adresa: Calea Calarasilor nr.33, sector 3.
Pentru rezervari: 0727 795 380 sau online pe adresa www.teatrularca.ro
Despre spectacolele Teatrului de Arta Bucuresti: www.teatruldearta.ro 
Sondaj
Considerati ca olimpiadele scolare sunt o buna modalitate de motivare a elevilor cu performante?