Teatru in ceainarie: "Un barbat si mai multe femei"
calendar_month 30 Aug 2011, 00:00
Teatrul de Arta Bucuresti prezinta un ultim spectacol din Stagiunea de Vara ”teatru pe racoare” de la Ceainaria Cinci si va invita duminica, 4 septembrie de la ora 21, la comedia ”Un barbat si mai multe femei” – cu Paula Chirila si George Constantinescu, in regia lui Bogdan Husanu.

Piesa abordeaza relatia dintre barbat si femeie, problema vesnica a superioritatii unuia dintre sexe, prezentand relatia conflictuala care se naste din starile oscilante ale femeii. Fiinta necunoscuta barbatului, femeia nu poate fi deslusita nici de cea mai logica minte, in definitiv innebunind barbatul prin iubire, cu nerabdarea ei, sau pur si simplu prin nervi.
Gavrunski, personajul masculin, ajunge sa cunoasca de-a lungul piesei mai multe tipuri de femei – inger, autoritara, disperata, victima, femeia-paznic, femeia exaltata, acestea reprezentand norocul si ghinionul din viata lui.

Cum sa devii dintr-un timid, un mare cuceritor de femei? Cat de mare este pretul pe care trebuie sa-l platesti pentru a provoca suspinele lor? Afla dintr-Un barbat si mai multe femei.

Text: Leonid Zorin
Distributie: Paula Chirila, George Constantinescu
Regie: Bogdan Husanu

Pret bilet intreg/studenti: 20/15 lei, sau 15/10 lei pana in seara spectacolului.*
*Biletele se gasesc la Ceainaria Cinci
Adresa: Str. Olimpului, nr.13
Rezervari: 0734 847 594Sondaj

Ce parere aveti despre marirea salariilor profesorilor cu 50%?