calificativ.ro  »  Resurse Elevi  »  Fun  »  Tabara medievala de limba engleza

Tabara medievala de limba engleza

calendar_month 28 Iun 2011, 00:00
Prima serie de copii a taberei medievale de limba engleza „Back to Shakespeare’s time” organizata de centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School, a debutat in saptamana 19-25 iunie, in localitatea Moeciu de Sus. Destinata copiilor cu varste cuprinse intre 9-12 ani, tabara reprezinta o oportunitate educationala unica pentru cei care doresc sa isi perfectioneze limba engleza alaturi de echipa de profesori de la Shakespeare School.

Programul unei zile tipice cuprinde lectii de limba engleza interactive cu tematica medievala in prima parte a zilei, urmand ca in cea de-a doua parte, copiii sa participe la ateliere de manuire a spadei medievale, tir cu arcul si initiere in pictura si heraldica medievala.

Pe durata intregii saptamani, cei mici poarta costume adecvate epocii: domnitele poarta rochii, iar cavalerii se mandresc cu tunici si scuturi cu insemne heraldice. Pentru ca tabloul sa fie complet, copiii devin chiar si eroii principali ai unei povesti medievale prin intermediul unor mici scenete in limba engleza care evoca figura legendarului rege Arthur.

Serile se petrec ascultand legende, vizionand filme istorice sau invatand dansuri medievale. Povestea se incheie cu un foc de tabara in jurul caruia copiii sunt investiti cu titlul de „domnita” sau „cavaler”.

Activitatile taberei medievale de limba engleza stimuleaza imaginatia si creativitatea fiecarui copil. Valorile si spiritul cavalerismului medieval se imbina cu studiul limbii engleze rezultand o vacanta inedita. „Mie mi-a placut tot ce am facut in aceasta tabara. Piesele de la engleza au iesit foarte frumos. Şi tirul, spada, pictura au fost incredibile. Tabara a fost grozava! Pentru mine a fost ca un vis implinit!”, a declarat Irina, 9 ani, participanta la tabara medievala de limba engleza in perioada 19-25 iunie 2011.

Tabara medievala de limba engleza se desfasoara pe parcursul a trei serii, urmatoarele doua continuand in perioada 26 iunie-2 iulie, dar si 10-16 iulie 2011.
 
Sondaj
Sunteti la curent cu evolutia scolara a copilului dumneavoastra?