Summer Well - un festival ca o vacanta

Publicat: 28 Iul 2011 00:00

Pentru 2 zile, 13 si 14 august, festivalul Summer Well va aduce cele mai cool formatii, expozitii, proiectii video si multe alte evenimente speciale, totul intr-un loc spectaculos- Domeniul Stirbey din Buftea.

Orange schimba experienta unui festival, oferindu-le tuturor sansa de a-si intalni artistii preferati si de a face cunostinta cu noi sound-uri intr-o atmosfera de vacanta. Formatiile invitate sunt dintre cele mai importante din circuitul festivalurilor in 2011, iar multe dintre ele vor concerta in premiera in Romania.

In prima zi de festival se vor afla pe scena principala Chew Lips, Graffiti6, Mystery Jets, Noisettes si campionul topurilor din intreaga Europa, Plan B.

Pe 14 august, cei care vor veni la festival ii vor vedea pe Alex Clare, Chapel Club, The Wombats, The Raveonettes si pentru prima data in Romania, pe "regii scenei indie", trupa newyorkeza Interpol.

O alta coordonata importanta a festivalului este locatia: Domeniul Stirbey. Desi foarte aproape de Bucuresti (numai 15 km), domeniul familiei Stirbey este probabil necunoscut pentru cei mai multi dintre cei care vor participa la festival. Iar locul ii va surprinde placut. Palatul Stirbey, peluza pe care va fi amplasata scena principala, lacul interior si iesirea catre lacul Buftea fac din Domeniul Stirbey gazda perfecta pentru festival.

Pentru a putea avea acces la Summer Well cat mai simplu, transportul este asigurat pe toata durata festivalului intre Bucuresti si Domeniul Stirbey.
 
Iar ca toata lumea sa se bucure de experienta Summer Well, pretul unui abonament pentru festival este de doar 99 RON.
 
 Pentru mai multe detalii despre festival, intra pe www.summerwell.ro.

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

A fost examenul de bacalaureat 2009 fraudat?

Teste Online

Test biologie Cls VII

Un test care va pregateste pt. orice test de biologie

mai multe »