calificativ.ro  »  Resurse Elevi  »  Fun  »  Spectacol de teatru in gradina Muzeului ￯Antipa￯

Spectacol de teatru in gradina Muzeului ￯Antipa￯

calendar_month 21 Aug 2014, 00:00
Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa”, alaturi de Compania de teatru Lupeto, va invita duminica, 24 august 2014, incepand cu ora 11.00, in gradina de vara a Muzeului „Antipa” la spectacolul de teatru „Punguta cu doi bani”.

Spectacolul de teatru „Punguta cu doi bani” face parte din proiectul educational, interdisciplinar, ZooMonetar – Fauna lumii pe bancnote si monede, organizat de catre Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” impreuna cu Banca Nationala a Romaniei.
In interpretarea actorilor de la Compania de teatru Lupeto, binecunoscuta poveste a lui Ion Creanga va fi un spectacol educativ pentru copii , dar si un prilej de amuzament pentru parinti. Pe parcursul piesei, vom intalni acel umor pitoresc, care ii caracterizeaza atat de bine pe oamenii de la sate, personaje pline de haz si culoare si intamplari in care realismul se impleteste atat de bine cu suprarealismul.
Preturile biletelor de intrare la spectacol sunt:
40 de lei/persoana(adult);
20 lei/copil;
50 lei - 1 adult + 1 copil
60 – 1 adult + 2 copii;
80 lei – 2 adulti + 1 copil
100 lei – pachet 2 adulti + 2 copii
Pentru grupuri de minim 15 copii: 15 lei/copil + gratuit/1 însotitor.

Rezervarea se face in limita a 70 de locuri, la adresa de e-mail: florentinap@antipa.ro sau 021.305.60.31

Cu biletul de spectacol, veti putea vizita gratuit, in ziua spectacolului, expunerea permananta a Muzeului si expozitia temporara „ZooMonetar – Fauna lumii pe bancnote si monede”.

Compania de teatru Lupeto este o companie de teatru independent care organizeaza spectacole grandioase, amuzante si educative, pentru toate varstele, evenimente cu personaje cunoscute din povesti sau inventate de ei, cursuri de teatru, ateliere si multe alte activitati dezvoltate si sustinute intr-un mod inovator. Echipa Lupeto este formata din actori, regizori, scenografi, scenaristi si fotografi profesionisti, absolventi ai Universitatii Nationale de Arta Teatrals si Cinematografie „I.L. Caragiale”, Bucuresti.

Sursa foto: zilesinopti.ro 
Sondaj
Considerati ca noua metodologie de bacalaureat - Bac 2009 este: