Se deschide Grand Cinema Digiplex
calendar_month 15 Sep 2011, 00:00
Baneasa Developments anunta cel mai asteptat eveniment al anului pe piata romaneasca a divertismentului cinematografic: deschiderea Grand Cinema Digiplex. Vineri, 23 septembrie 2011, Grand Cinema Digiplex, o investitie de 19 milioane de euro, isi va deschide portile pentru public, marcand astfel un moment important in evolutia experientei cinematografice din Romania.

Grand Cinema Digiplex este cel mai mare cinematograf complet digitalizat din tara, acoperind o suprafata totala de 14.000 mp si oferind peste 2.600 de locuri de vizionare. Este echipat cu cele mai noi tehnologii de proiectie digitala, oferindu-le astfel cinefililor o varietate mai mare de optiuni si cele mai inalte standarde de calitate a imaginii si sunetului. Cu cele 13 ecrane adaptate pentru suprafete extinse de proiectie 3D, cu unghiuri perfecte de vizibilitate si locurile sale ultra-confortabile, Grand Cinema Digiplex va deveni destinatia premium preferata pentru vizionarea de filme, oferind o gama extinsa de noi experiente cinematografice sub un singur acoperis.
Printre acestea se numara: Grand ULTRA & Grand EPIKA – doua sali cu ecrane de mari dimensiuni, care le vor oferi vizitatorilor o experienta video si audio de exceptie si salile VIP Grand STUDIOS, cu facilitati si design premium celor care doresc sa se bucure de o experienta cinematografica totala.

Grand Cinema Digiplex este primul cinematograf din Romania cu fotolii ajustabile, care asigura cel mai inalt nivel de confort existent in timpul vizionarii. O alta premiera adusa pe piata romaneasca de Grand Cinema Digiplex sunt cele doua ecrane gigantice asistate de sisteme digitale de sunet surround.

Cea mai noua tehnologie
Sala Grand ULTRA cu o capacitate de 500 de locuri este destinata celor care cauta cea mai impresionanta, captivanta si coplesitoare experienta cinematografica. Sala are cel mai larg ecran din tara si sistemul de sunet IOSONO, o retea de difuzoare speciale controlate de un software dedicat, capabila sa recreeze ambianta acustica multidimensionala a realitatii. IOSONO este cel mai complex si avansat sistem audio multi-dimensional din Europa la ora actuala si este o premiera in Romania. Sala Grand ULTRA ofera un nivel unic de confort si design. O atentie speciala a fost dedicata fotoliilor si finisajelor, inclusiv ecranului de tip „silver screen”, care le permite spectatorilor sa se bucure de o imagine exceptionala, datorita texturii speciale a ecranului. Grand ULTRA ofera o experienta cinematografica incredibila, care pur si simplu nu este disponibila in alta parte.

Dincolo de cinema
Pe langa experienta de varf oferita, Grand Cinema Digiplex se evidentiaza prin arhitectura sa unica si prin tehnologia de top care permit gazduirea de expozitii, spectacole, lansari de produse si conferinte de presa. Pentru prima data in Romania, Grand Cinema Digiplex prezinta Grand EPIKA, vedeta cinematografului, o sala cu 500 de locuri care incorporeaza facilitati precum scaunele ajustabile, care fac loc unor momente speciale: prezentari de moda, concerte, spectacole, stand-up comedy si multe altele. De la echipamentele de conferinta pana la proiectiile in direct ale unor spectacole organizate in locatii aflate la distanta, Grand EPIKA transforma Grand Cinema Digiplex intr-un amplasament de clasa pentru evenimente si divertisment multimedia, un loc unic prin tehnologia disponibila si multifunctionalitatea sa.

Experienta premium este completata de EYE-FI Café Bar, un spatiu intim unde pot fi savurate in liniste bauturi si gustari, precum si un spatios si modern foaier care include sala de expozitii IMAGIKA, unde vor avea loc lansari de filme si unde artistii vor fi invitati sa isi expuna lucrarile.

Servicii premium
Salile VIP Grand STUDIOS au un design modern, servicii de primire, garderoba, un bar si lounge separat, precum si fotolii si canapele ajustabile si ultra-confortabile recreand comfortul propriului camin inglobate sub conceptul „living room”. Salile Grand STUDIOS le asigura o vizionare premium vizitatorilor dornici sa savureze placerea cinematografului total.

Ali Ergun Ergen, CEO Baneasa Developments, a declarat: “Acest cinematograf digital inovator este extraordinar nu doar pentru noi, ci si pentru comunitate, la fel pentru oras, dar si pentru intreaga industrie cinematografica din Romania. Credem ca acest proiect deschide calea pentru viitorul cinematografiei, prin faptul ca incurajeaza distribuitorii de film si studiourile sa furnizeze mai multe filme pentru piata romaneasca. Pe langa filme, conexiunile prin satelit ne permit sa oferim continut nou, de la muzica, sport, la spectacole de comedie, care impreuna alcatuiesc Grand Cinema Digiplex, cea mai importanta destinatie de divertisment si petrecere a timpului liber din oras.”
Mai mult, Grand Cinema Digiplex le va oferi vizitatorilor posibilitatea de a alege “locuri premium” in fiecare sala. Aceste fotolii ofera un nivel aditional de confort si spatiu suplimentar pentru picioare. Alte inovatii sunt automatele de vanzare a biletelor aflate in Baneasa Shopping City, unde cinefilii isi vor putea cumpara biletele chiar in timp ce isi fac cumparaturile sau iau masa.

Ali Ergun Ergen, CEO al Baneasa Developments, a declarat: “Asteptam pe toata lumea pe 23 septembrie in superbul nostru cinematograf aflat in acest prestigios loc, Baneasa Shopping City, care atrage peste 18 milioane de vizitatori anual. Grand Cinema Digiplex s-a angajat sa-i ofere ceva special fiecarui vizitator, prin extinsa varietate de optiuni si experiente cinematografice. Vom crea un mediu special pentru toti clientii Grand Cinema Digiplex, care se vor putea relaxa si vor putea savura filmul dorit la un nivel de confort neegalat pana acum in Romania.”

Noul cinematograf se afla in Zona Comerciala Baneasa, iar accesul se va face direct pe la etajul intai al centrului comercial Baneasa Shopping City.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.grandcinemadigiplex.com.