Reincep activitatile de vara pentru copii din Gradina Valorilor Romanesti
calendar_month 03 Iun 2011, 00:00
Sambata, 4 iunie, incepand cu ora 16:00, va avea loc primul eveniment din seria activitatilor in aer liber pentru copii si tineri, initiate in 2010 de Fundatia Dan Voiculescu in Gradina Valorilor Romanesti, din Parcul Copilului din sectorul 4, Bucuresti.

In acest an, startul activitatilor va fi dat de un spectacol pentru copii, organizat cu ocazia zilei lor. Si in acest an, pe toata durata verii, Gradina Valorilor Romanesti va gazdui ateliere de creatie si cursuri de limba engleza, arta fotografica, pictura, scriere creativa si concursuri. Iar in weekend, in acest colt de natura se vor desfasura spectacole cu teatru de papusi, dansuri si muzica. Zilnic, copiii si tinerii se vor bucura, vor invata si se vor relaxa in apropierea busturilor celor 76 de“romani esentiali”, personalitati semnificative ale istoriei si culturii nationale.

In ziua deschiderii seriei de activitati din Gradina Valorilor Romanesti, copiii sunt asteptati la: ateliere de pictura si cursuri interactive de limba engleza, teatru de papusi, dansuri moderne interpretate de trupele „Velosity”, „Miniblockbusters” si „DOMINOO”, minirecitaluri ale grupurilor vocale „Stelutele Europei” si „Liliput”, concursuri, cadouri si multe surprize.

La intalnirea cu cei mici, vor veni celebrele personaje ale lui Ion Creanga din povestea „Fata mosului si fata babei”, care vor prinde viata intr-o piesa de teatru de papusi interpretata de trupa “PAIATA”.

Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” va participa la eveniment cu un atelier de jocuri interactive pentru copiii cu varsta intre 7 si 10 ani, coordonat de Oana Rusu si Diana Ferencz. Cele doua artiste ale Teatrului National de Opereta "Ion Dacian" vor implica copiii intr-o serie de activitati de exprimare prin miscare si joc. Dand frau liber imaginatiei, cei mici vor putea invata diferite elemente de tinuta, miscare scenica si ritmicitate, specifice lumii spectacolului muzical.

In cadrul campaniei "Prin carti aproape de copii", cei care doresc vor putea darui carti copiilor care isi doresc o carte dar nu si-o pot permite.

Pentru copiii cu varsta intre 4 si 7 ani, „Pixul fermecat” a pregatit o supriza: un curs interactiv de limba engleza, carti de povesti pentru cei mai isteti si un concurs cu premii cu adevarat deosebite.

Activitatile din Gradina Valorilor Romanesti vor continua pe parcursul intregii vacante de vara iar accesul este gratuit. Programul detaliat va fi anuntat saptamanal, pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Va asteptam cu drag in Gradina Valorilor Romanesti, din Parcul Copilului - Parcul Tineretului, intrarea din Calea Vacaresti, prin strada Pridvorului!


Sondaj

Crezi ca admiterea la liceu pe baza mediei notelor de la tezele cu subiect unic este corecta?