calificativ.ro  »  Resurse Elevi  »  Fun  »  Primavara incepe cu Baneasa Kids Club

Primavara incepe cu Baneasa Kids Club

calendar_month 23 Feb 2012, 00:00
In asteptarea primaverii, membri Baneasa Kids Club se pregatesc sarguincios pentru urmatorul eveniment.

Sambata, 3 martie, copiii isteti ce fac parte din club vor asculta Povestea Martisorului si vor invata semnificatia snurului colorat pe care il purtam cu totii de 1 Martie. Se vor transforma apoi in mici vestitori ai primaverii: fetitele in fluturasi zglobii, iar baieteii in bondarei curajosi. Alaturi de prietenii de la gradinita Happy Kids Floreasca, vor participa la ateliere si vor crea felicitari si martisoare pe care sa le ofere mamicilor de ziua lor, pe 8 Martie.

Incepand cu ora 11:00 toti membrii sunt asteptati intr-o noua locatie: zona de evenimente din incinta magazinului Domo – Baneasa shopping City, etajul 2.

Pentru a participa la eveniment este nevoie de o confirmare, iar aceasta poate fi facuta pe site-ul www.baneasakidsclub.ro.

Mai multe informatii despre club, despre evenimentele si concursurile organizate, alaturi de fotografiile de la intalniri, puteti gasi oricand pe site.

In prima sambata din fiecare luna copiii cu varste intre 4 – 10 ani inscrisi in club isi dau intalnire pentru a participa la diverse activitati interesante, ateliere si petreceri.

Inscrierea in Baneasa Kids Club este gratuita si foarte simpla. Este suficient sa completati formularul disponibil atat la birourile de informatii din Baneasa Shopping City, cat si online, pe www.baneasakidsclub.ro. 
Sondaj
Ati inceput sa va pregatiti pentru tezele cu subiect unic?