Piese de poveste, la a doua intalnire a Baneasa Kids Club!

Publicat: 28 Iul 2011 00:00

Baneasa Kids Club, clubul celor mai isteti si dinamici copii lansat de Baneasa Shopping City, organizeaza sambata, 6 august, de la ora 11:00, a doua intrunire a copiilor inscrisi deja in club.

Copiii se reintalnesc si vor avea o misiune importanta de rezolvat: Shoppy a amestecat din greseala (sau poate intentionat) piesele de puzzle ce formeaza doua imagini din povestile lui preferate. Poti afla care sunt acestea doar participand la eveniment. Ca rasplata veti avea ocazia de a asculta povestile minunate pe care Shoppy le indrageste atat de mult si sa faceti cunostinta cu Eco, prietenul bun al lui Shoppy.

Evenimentul este destinat exclusiv membrilor, iar participarea trebuie confirmata pe site-ul clubului.

www.baneasakidsclub.ro este site-ul dedicat al Baneasa Kids Club, unde cei interesati vor gasi  informatii despre club si evenimente, galeria foto cu imagini de la intalnirile copiilor, jocuri si stiri despre noile colectii de haine.

Intalnirea din 6 august face parte dintr-o serie de evenimente organizate de Baneasa Kids Club, in prima sambata din fiecare luna. Copiii cu varste intre 4 si 10 ani inscrisi in Baneasa Kids Club vor participa la diverse workshop-uri, spectacole si petreceri costumate.  

Inscrierea in Baneasa Kids Club este gratuita si foarte simpla. Doritorii vor  completa formularul  disponibil  atat  la  birourile de informatii ale centrului comercial, cat si online, pe www.baneasakidsclub.ro. Membrii clubului beneficiaza de discounturi si promotii exclusive, oferite de magazinele partenere.

In iulie a avut loc prima intrunire a copiilor ce fac parte Baneasa Kids Club. Acestia au experimentat doua ore pline de distractie si miscare, au invatat sa danseze, au participat la diverse concursuri amuzante cu numeroase premii si au aflat lucruri interesante de la dansatori profesionisti!

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Evaluarea nationala este mai eficienta si mai corecta decat tezele unice?

Teste Online

Test Limba Romana clasa a-VI-a

Un test usor la romana, dar la care trebuie sa stii romana!

mai multe »