calificativ.ro  »  Resurse Elevi  »  Fun  »  Piese de poveste, la a doua intalnire a Baneasa Kids Club!

Piese de poveste, la a doua intalnire a Baneasa Kids Club!

calendar_month 28 Iul 2011, 00:00
Baneasa Kids Club, clubul celor mai isteti si dinamici copii lansat de Baneasa Shopping City, organizeaza sambata, 6 august, de la ora 11:00, a doua intrunire a copiilor inscrisi deja in club.

Copiii se reintalnesc si vor avea o misiune importanta de rezolvat: Shoppy a amestecat din greseala (sau poate intentionat) piesele de puzzle ce formeaza doua imagini din povestile lui preferate. Poti afla care sunt acestea doar participand la eveniment. Ca rasplata veti avea ocazia de a asculta povestile minunate pe care Shoppy le indrageste atat de mult si sa faceti cunostinta cu Eco, prietenul bun al lui Shoppy.

Evenimentul este destinat exclusiv membrilor, iar participarea trebuie confirmata pe site-ul clubului.

www.baneasakidsclub.ro este site-ul dedicat al Baneasa Kids Club, unde cei interesati vor gasi informatii despre club si evenimente, galeria foto cu imagini de la intalnirile copiilor, jocuri si stiri despre noile colectii de haine.

Intalnirea din 6 august face parte dintr-o serie de evenimente organizate de Baneasa Kids Club, in prima sambata din fiecare luna. Copiii cu varste intre 4 si 10 ani inscrisi in Baneasa Kids Club vor participa la diverse workshop-uri, spectacole si petreceri costumate.

Inscrierea in Baneasa Kids Club este gratuita si foarte simpla. Doritorii vor completa formularul disponibil atat la birourile de informatii ale centrului comercial, cat si online, pe www.baneasakidsclub.ro. Membrii clubului beneficiaza de discounturi si promotii exclusive, oferite de magazinele partenere.

In iulie a avut loc prima intrunire a copiilor ce fac parte Baneasa Kids Club. Acestia au experimentat doua ore pline de distractie si miscare, au invatat sa danseze, au participat la diverse concursuri amuzante cu numeroase premii si au aflat lucruri interesante de la dansatori profesionisti!


 
Sondaj
Ce parere aveti despre demersurile de eliminare a tezelor unice?