Pe 3 septembrie are loc a treia intrunire a membrilor Baneasa Kids Club

Publicat: 25 Aug 2011 00:00

Baneasa Kids Club, clubul celor mai isteti si dinamici copii lansat de Baneasa Shopping City, organizeaza sambata, 3 septembrie, de la ora 11:00, a treia intrunire a membrilor clubului.

Scufita Rosie a pierdut-o pe bunicuta! Si a apelat la Shoppy, mascota clubului, si la echipa lui de copii isteti si descurcareti pentru a o gasi! Aceasta nu este o misiune usoara, membrii Baneasa Kids Club sunt pusi la grea incercare! Timp de doua ore,  trebuie sa reconstituie harta care le indica locul unde este ascunsa bunicuta si sa reuseasca sa treaca printr-un labirint plin de probe si ghicitori!

Pentru a participa la eveniment este nevoie de o confirmare si aceasta poate fi facuta chiar acum pe www.baneasakidsclub.ro.  

Mai multe informatii despre Baneasa Kids Club, despre evenimentele organizate si fotografiile de la intalniri puteti gasi oricand pe site. Tot de aici aflati mai multe despre noile colectii de haine, despre cartile si filmele recomadate pentru copii si despre discounturile oferite de magazinele partenere exclusiv pentru membrii.

Intalnirea din 3 septembrie face parte dintr-o serie de evenimente organizate de Baneasa Kids Club, in prima sambata din fiecare luna. Copiii cu varste intre 4 si 10 ani inscrisi vor participa la diverse activitati interesante, ateliere si petreceri.

Inscrierea in Baneasa Kids Club este gratuita si foarte simpla. Tot ce trebuie facut este completarea formularului disponibil atat la birourile de informatii din Baneasa Shopping City, cat si online, pe www.baneasakidsclub.ro.

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Cum e noul tau orar?

Teste Online

Trandafirul

Se spune ca trandafirul este regele florilor. Din testul de urmeaza poti afla de unde provine aceasta floare.

mai multe »