calificativ.ro  »  Resurse Elevi  »  Fun  »  Pe 28 iunie va avea loc "Noaptea Lunga a Filmelor Scurte", la Gradina Botanica

Pe 28 iunie va avea loc "Noaptea Lunga a Filmelor Scurte", la Gradina Botanica

calendar_month 20 Iun 2014, 00:00
ShortsUP va organiza in acest an asasea editie "Noaptea Lunga a Filmelor Scurte", uneveniment – maraton pentru fanii scurtmetrajelor. Evenimentul vaavea loc pe 28 iunie, la Gradina Botanica din Bucuresti.

La "Noaptea Lunga a FilmelorScurte" veti putea viziona toate scurtmetrajele premiate inacest an, intr-un decor natural, perfect pentru weekend.

Gradina Botanica se va transformaintr-un cinema outdoor pentru iubitorii de productii cinematograficede scurta durata. Dupa cum anunta organizatorii, "Noaptea Lungaa Filmelor Scurte" va fi "cel mai mare picnic nocturn dinBucuresti", in care vizitatorii se vor putea bucura de douaecrane gonflabile, sase ore de scurtmetraje, muzica si jocuri.Evenimentul poate fi comparat cu oricare dintre marile festivaluri defilm, asa cum sunt Oscar, Sundance, Berlin, Rotterdam InternationalFilm Festival, Aspen ShortFest sau Raindance Film Festival.

ShortsUP organizeaza in fiecare vara"Noaptea Lunga a Filmelor Scurte", de 6 ani incoace. Editiadin 2013, "Best of ShortsUP", organizata tot la GradinaBotanica, a adunat peste 2000 de spectatori.

"Noaptea Lunga" din acest anva include, pentru prima oara in istoria sa, un concurs internationalpentru cel mai bun scurtmetraj. Castigatorul va fi recompensat cu unpremiu in valoare de 1500 de euro.

"ShortsUP Audience Award" aresprijinul Digi Film si va nominaliza 15 productii validate anteriorla Oscar, Sundance, Berlin, Palms Springs si Clermont-Ferrand.

Biletele pentru "Noaptea Lunga aFilmelor Scurte" au putut fi achizitionate in presale, pana la 1iunie, cu pretul de 30 de lei. In perioada 2 iunie – 27 iunie,acestea pot fi cumparate la pretul de 35 de lei, iar in searaevenimentului vor costa 40 de lei.

Sursa foto: shortsup.ro


 
Sondaj
Crezi ca profesorii examinatori sunt obiectivi in acordarea notei la proba orala a Bacalaureatului?