calificativ.ro  »  Resurse Elevi  »  Fun  »  Muzeul "Grigore Antipa" organizeaza, pe 20 si 27 iunie, programul "Leganati de Deinotherium"

Muzeul "Grigore Antipa" organizeaza, pe 20 si 27 iunie, programul "Leganati de Deinotherium"

calendar_month 20 Iun 2014, 00:00
Muzeul National de Istorie Naturala"Grigore Antipa" organizeaz si in acest an programul"Leganati de Deinotherium", dupa ce in 2012 si 2013 a avutun succes extraordinar.

Prin acest eveniment, Muzeul ii invitape copii sa-si petreaca o noapte alaturi de cel mai valoros exponatpermanent al muzeului, Deinotherium gigantissimum.

In 2013, peste 100 de copii auparticipat la acest eveniment, care a inclus in programul sau sicontrolul de inchidere a Muzeului. Unul dintre cercetatorii de la"Grigore Antipa" le-a pregatit acestora povestirea legendeiexponatului, pentru ca ulterior micutii sa adoarma in muzeu.

Muzeul National de Istorie Naturalavrea sa repete programul, la cererea publicului, pentru copiii cuvarste cuprinse intre 6 si 12 ani care vor sa petreaca o noapte inincinta acestuia. Programul se va desfasura in doua serii, pe 20 sipe 27 iunie. Grupa pentru data de 20 iunie este completa, asa caparintii nu vor putea rezerva locuri pentru copiii lor decat pentrudata de 27 iunie. Inscrierile se pot face prin email, la adresaflorentinap@antipa.ro saula numarul de telefon 021.305.60.31, in limita a 20 de locuri.

Intrarea se face la ora 21:00, iarparintii isi pot lua copiii inapoi acasa a doua zi dupa ora 8:30,dupa ce copiilor li se va servi micul dejun, pe care il va asigurasponsorul programului, Delaco Fan Branza.

Costurile de participare la acestprogram sunt de 200 de lei pentru un copil, 300 de li pentru doifrati sau 400 de lei pentru trei frati.

Sursa foto: comunicatedepresa.ro


 
Sondaj
Cum vi se pare hotararea guvernului de a plati profesorii pensionari cu ora?