calificativ.ro  »  Resurse Elevi  »  Fun  »  Kilipirim, cel mai mare targ de carte cu discount

Kilipirim, cel mai mare targ de carte cu discount

calendar_month 18 Oct 2011, 00:00
Editia de toamna a Kilipirim se desfasoara in spatiul Galeriei Dalles, locatie centrala, cunoscuta si vizitata de cititori, iar in cele 5 zile de targ de carte, mai bine de 40 de edituri vor aduce in salile galeriei Dalles peste 10.000 de titluri de carte.

Kilipirim este locul ideal si pentru cei care vor sa-si exerseze engleza sau franceza citind. Asta pentru ca la Kilipirim vor fi prezente pe langa editurile reprezentative romanesti si importante edituri straine. Doar un amanunt la prima vedere, insa un element esential al Kilipirimului este pretul cartilor: un chilipir!

Cele mai mari discounturi din Bucuresti

Intre 19 si 23 octombrie la Kilipirim este locul unde vor fi adunate cele mai mari discounturi de carte din Bucuresti!

Ce carti gasiti la Kilipirim? Titluri ale editurilor romanesti si straine, din 2011 sau din anii trecuti, editii de colectie, carti specializate sau best-sellers in Europa, intr-o oferta generala care acopera toate domeniile de interes: beletristica, hobby, stiinta, carte pentru copii, arta, arhitectura sau design.

Kilipirimul din aceasta toamna a ajuns deja la editia a XIII-a si „este un eveniment cu mare trecere in randul consumatorilor de carte. Am constatat ca editiile Kilipirimului din Bucuresti, de toamna sau de primavara, dar si cele de la Marea Neagra, din perioada estivala, sunt mult asteptate de cititori. Exista clienti fideli ai Kilipirimului care astepta editiile targului pentru a-si face shopping-ul de carte la un pret cat mai bun” declara Louisa Bangale, managerul evenimentului.

Cursuri gratuite la Fundatia Calea Victoriei

In cadrul evenimentului de la galeria Dalles, organizatorul va oferi, prin tragere la sorti, celor interesati, 3 burse care acopera integral costul cursurilor teoretice marca “Fundatia Calea Victoriei”. Castigatorii vor putea frecventa, in functie de pasiunea pentru diverse discipline, urmaatoarele cursuri:

Arhitectura, Istorie, Astronomie, Costum si Moda sau Dezvoltare personala.

Etajul galeriei Dalles, in timpul Kilipirimului, este dedicat unei expozitii de ceasuri cu vanzare.

Kilipirim, cel mai mare targ de carte cu discount din Bucuresti, va fi deschis in perioada 19-23 octombrie si are cu un program zilnic de vizitare intre orele 10.00 si 20.00. 
Sondaj
Cum vi se pare noul calificativ.ro?