calificativ.ro  »  Resurse Elevi  »  Fun  »  Incursiune in culisele cinematografiei la Kinodiseea, festivalul de film pentru copii!

Incursiune in culisele cinematografiei la Kinodiseea, festivalul de film pentru copii!

calendar_month 28 Oct 2011, 00:00
Intre 1 si 6 noiembrie, copiii intre 6 si 14 ani, dar si publicul de toate varstele din Bucuresti, se vor putea bucura de o editie speciala Kinodiseea. Pe langa proiectiile de film de la Grand Cinema Digiplex, Noul Cinematograf al Regizorului Roman si Cinema Eforie, cei mici vor avea parte de nenumarate surprize si evenimente.

La Kinodiseea, copiii vor putea viziona in cele sase zile de festival 12 filme de lung metraj in premiera nationala, premiate la festivaluri de film internationale, precum Berlinale, Cannes, Miami, Sundance, Sidney, 12 scurtmetraje si retrospectiva dedicata celor mai bune filme poloneze din toate timpurile - sase lungmetraje acompaniate de scurtmetraje, printre care Lolek si Bolek.

In cadrul acestei editii, copiii vor avea ocazia sa participe la workshopuri de actorie, animatie, montaj, origami, dans, costume, scenografie, sustinute de profesionisti precum actrita Clara Voda (Eu cand vreau sa fluier, fluier, Loverboy etc.) si un workshop de autocunoastere dedicat atat copiilor cat si parintilor.

In a doua zi de festival, inainte de proiectia filmului Bunicul sparge banci, programat la ora 12:00 la Cinema Eforie, festivalul Kinodiseea impreuna cu Cinemagia organizeaza Ziua Portilor Deschise. Copiii vor avea ocazia sa viziteze camera de proiectie a unui cinematograf, unde vor avea parte de o incursiune inedita in lumea cinematografiei.

Pentru inscrieri si mai multe detalii, vizitati site-ul www.kinodiseea.ro.

Kinodiseea, fiecare copil are nevoie de un erou! 
Sondaj
Credeti ca in sesiunea speciala a tezelor unice se dau subiecte mai usoare?