calificativ.ro  »  Resurse Elevi  »  Fun  »  In vacanta de vara mergem la plaja in Grecia

In vacanta de vara mergem la plaja in Grecia

calendar_month 17 Apr 2015, 00:00
Vacanta de vara se apropie, ca si elevi ne gandim unde vom merge si cum ne vom distra in acesta vacanta mare. Ce planuri aveti ? Pe acasa , la bunici sau intr-o excursie?

Cele mai bune variante de excurii pe timp de vara sunt in Grecia, Turcia sau Bulgaria, locuri potrivite pentru vacantele cu copii si servicii foarte bune.

Grecia (www.tripme.ro)locul plin de povesti cu zei si armate pline de eroi ofera locuri minunate pentru petrecerea unui concediu. Insule pline de vestigii istorice, ape de un turcoaz care iti iau ochii si plaje frumos amenajate. Unele dintre cele mai cerute destinatii din Grecia sunt :

Rhodos o insula foarte apreciata de familiile cu copii datorita plajelor frumoase, multe premiate cu distinctia Blue Flag. Ajunsi aici puteti vizita frumoasa cetate istorica situata in Rhodos Town, Aquarium-ul sau Valea Fluturilor.

Corfu situtata in Marea Ionica, reprezinta o alta varianta foarte indragita pentru concediu. Insula este plina de plantatii de maslini si ofera turistilor posibilitatea unei vacante pe o insula inverzita, precum si posibilitati de excursii spre Kerkyra, un centru istoric aflat in patrimoniul UNESCO.

Pentru cei care prefera o vacanta mai aporpiata de casa si un transport cu masina se poate alege Halkidiki, peninsula cu nenumarate locuri de cazare, plaje frumoase si taverne pline de mancaruri traditionale. Ajunsi aici puteti efectua croaziere pe mare in jurul muntelui Athos, o vizita la manastirile de la Meteora sau o zi plina de distractie in Aqua Park.

Insula Creta, aflata in sudul Greciei este o alegere foarte buna pentru familiile care cauta o vacanta cu hoteluri foarte bune, plaje insorite si oameni ospitalieri. Croazierele spre Santorini, sau o vizita la unele dintre pesterile spectaculoase de pe insula sunt bine venite si pot face deliciul unei zile de concediu. Iar pentru copii neaparat trebuie vizitat Cretaquarium si Aqua Park , din Chania, cu teme variate din povestile Disney si tobogane uriase. 
Sondaj
Crezi ca greva profesorilor va afecta bacalaureatul?