calificativ.ro  »  Resurse Elevi  »  Fun  »  I-drpciv.ro revolutioneaza imaginea site-urilor de chestionare auto

I-drpciv.ro revolutioneaza imaginea site-urilor de chestionare auto

calendar_month 05 Mar 2015, 00:00
I-drpciv.ro, lansat initial ca platforma pentru rezolvarea de chestionare auto, s-a dezvoltat rapid in primul an de activitate ajungand sa isi sarbatoreasca prima aniversare in topul celor mai cautate portaluri auto.

In prezent, www.I-drpciv.ro pune accent pe diversitate si bogatia informatiei prezentate intr-un format simplu care porneste de la interfata principala, destinata rezolvarii de chestionare auto si se dezvolta in jurul informatiei utile pentru toti soferii printr-o serie de categorii special concepute pentru a fi utile soferilor actuali si viitori.

Chestionare drpciv pe www.I-DRPCIV.ro
Dupa cum sugereaza si titlul, site-ul a pornit de la ideea de a oferi chestionare auto drpciv intr-o interfata simpla, intuitiva, care sa nu distraga atentia utilizatorului cu elemente de design inutile.

Conceptul minimalist a castigat din prima popularitate pentru pagina, insa aspectul care defineste i-drpciv.ro drept o resursa de top pentru a studia codul rutier si a verifica cunostintele de teorie este calitatea chestionarelor puse la dispozitia utilizatorilor.

I-drpciv.ro a pus in permanenta accentul pe calitatea continutului asigurandu-se ca pentru utilizatorii paginii chestionarele sunt in permanenta reactualizate in conformitate cu schimbarile de cod rutier si lista oficiala de intrebari folosita in cadrul probei teoretice a examenului pentru obtinerea permisului.

Pentru a deveni sursa numarul 1 online pentru chestionarele drpciv, site-ul pune la dispozitia utilizatorilor o aplicatie care simuleaza cu fidelitate conditiile din timpul examenului teoretic pentru obtinerea permisului, incepand cu intrebarile care sunt preluate din lista oficiala pusa la dispozitie de autoritati, pana la modul de rezolvare a chestionarelor, contra timp.

Administratorii pagini si-au concentrat eforturile de constanta evolutie si expansiune a paginii in jurul feedbackului primit de la utilizatori, feedback ce dicteaza clar nevoia de un portal care sa contina toata informatia utila si necesara viitorilor soferi, dar si soferilor experimentati intr-un singur loc.

Astfel, pornind de la chestionare auto i-drpciv.ro a ajuns sa creasca incet intr-o baza de date cu informatie completa in legatura cu pasii necesari pentru obtinerea permisului de conducere dar si o sursa de stiri legate de codul rutier si scolile de soferi.

Stiri si informatii pe www.I-DRPCIV.ro
Pentru a raspunde cererii utilizatorilor, site-ul s-a extins treptat pe parcursul primului an de functionare pentru a oferi mai mult decat chestionare auto.

Astfel, a fost adaugata o sectiune speciala informativa dedicata actelor necesare pentru obtinerea permisului, sectiune ce ajuta viitorii soferi sa fie perfect pregatiti pentru a trece cu bine de partea de birocratie a inscrierii la examenul auto.

Alaturi de sectiunea informativa, pentru sarbatorirea primei aniversari, administratorii www.I-DRPCIV.ro au adaugat si sectiunea de stiri care are ca scop tinerea la curent a utilizatorilor cu schimbarile constante aduse in ultima perioada la proiectul de modificare a codului rutier.

Sectiunea de stiri se transforma rapid intr-o sursa de incredere pentru informatii de actualitate utile atat soferilor experimentati cat si noilor soferi, iar administratorii I-DRPCIV.ro promit ca acesta este doar inceputul.


 
Sondaj
Cum e noul tau orar?